Със заповед на министъра на отбраната Георги Панайотов е обявен

...
Със заповед на министъра на отбраната Георги Панайотов е обявен
Коментари Харесай

МО търси войници, дават минимум 1000 лева

Със заповед на министъра на защитата Георги Панайотов е разгласен конкурс за заемане на 42 вакантни длъжности за бойци във военните формирования от състава на Съвместното командване на силите в София, Банкя и Горна Малина.

Кандидатите би трябвало да са приключили цивилен междинни или висши учебни заведения в страната или в чужбина. Във военни формирования 22 980-София и 52 210-Банкя са оповестени по 11 длъжности за бойци, а във военно формирование 28 860-Горна Малина - 20.

Длъжностите са за водачи, химици, телефонисти, радиотелеграфисти, санитари и други Размерът на месечното заплащане е не по-малък от 1016 лв..

Кандидатите за вакантните длъжности би трябвало да подадат персонално в период до 26 ноември 2021 година документално заявление с приложените документи към него до командирите на военни формирования посредством структурите на Централното военно окръжие по непрекъснат адрес на местоживеене.

Конкурсът ще се организира по график от 13 до 17 декември 2021 година и включва тест за инспекция на общата просвета, изпит за установяване на физическата валидност на претендентите и събеседване.

Изискванията към претендентите, нужните документи, критериите и редът за образуване на спортния бал, както и телефони за спомагателна информация, са оповестени на 29 октомври 2021 година в рубриката " Обяви и състезания " в интернет страницата на Министерството на защитата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР