Със заповед на министър Младен Маринов е образувано дисциплинарно производство

...
Със заповед на министър Младен Маринов е образувано дисциплинарно производство
Коментари Харесай

Младен Маринов уволни шефа на полицията в Силистра

Със заповед на министър Младен Маринов е формирано дисциплинарно произвеждане на шефа на ОДМВР-Силистра и е краткотрайно отхвърлен от служба до приключването му, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

При осъществяване на проява във връзка със съревнование „ Ваканция, здравей! “ през днешния ден в Силистра е зародил случай, при който 6-годишно момиченце е получило обгаряния в региона на гърдите, краката и врата. Оказана му е здравна помощ и е настанено за болнично лекуване. Други две 6-годишни момченца са получили леки изгаряния, които са обработени от медицински екип и децата са освободени. По случая работи Районна прокуратура - Силистра.

По предписание на основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Ивайло Иванов Групово дело „ Национална полиция “ стартира инспекция за изясняване на всички условия и аргументи, довели до случая. Със заповед на министъра на вътрешните работи Младен Маринов се не разрешава използването на взривни субстанции и пиротехнически произведения по време на осъществяване на демонстрации на публични места пред жители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР