Със закъснение започна церемонията по връчването на първия проучвателен мандат

...
Със закъснение започна церемонията по връчването на първия проучвателен мандат
Коментари Харесай

Изненадващ ход на Габриел при връчване на мандата: Г-н Президент, нека седнем и споделим с вас…

Със забавяне стартира церемонията по връчването на първия изследователски мандат за сформиране на кабинет в границите на 49-тото Народно заседание на най-голямата парламентарно показана партия – ГЕРБ.
При президента Румен Радев дойде външният министър в оставка Мария Габриел. Неочаквано тя се появи дружно с Кирил Петков и Николай Денков от двете си страни.
Заедно с тях бяха Деница Сачева, пиарът на ГЕРБ Никола Николов, Рая Назарян и Теменужка Петкова, която носеше синя директория.
„ Парламентарната група на партия ГЕРБ взе своето решение да дефинира госпожа Мария Габриел като претендент за министър председател “, поде Теменужка Петкова пред Радев, предава Блиц.
Тя посочи положителното име на госпожа Габриел, а по-късно президентът й връчи проучвателния мандат, казвайки й че има 7 дни да показа конструкция и състав на Министерски съвет.
„ Приемам мандата с възприятие за отговорност, тъй като Бъглария има потребност от непоклатимост, само че такава, градена на ясни правила, равнопоставеност и споделена отговорност. Искам да ви помоля да седнем, с цел да споделим няколко спомагателни информации с вас “, прикани го тя.
Румен Радев незабавно откликна и помоли медиите да излязат от кабинета, с цел да могат да поговорят уединено.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР