Със своя елегантен стил и впечатляваща производителност, Maserati MC20 бележи

...
Със своя елегантен стил и впечатляваща производителност, Maserati MC20 бележи
Коментари Харесай

Maserati GranTurismo Targa изглежда убийствено - slava.bg

Със своя грациозен жанр и впечатляваща продуктивност, Maserati MC20 бележи началото на вълнуваща нова епоха за италианския авто производител. Сега MC20 наподобява още по-добре като кабриолет.

Вдъхновен от класическия Maserati 5000GT, зашеметяващият GranTurismo Targa се отличава с плаващ дизайн на покрива, включващ преносим тарга покрив и дълъг състезателен похлупак, водещ до зашеметяващи пропорции.

Както е показано в дизайнерските скици, художникът е желал да направи концепцията първокласна и спортна, като в същото време се връща към наследството на Maserati.

С цена от 210 000 евро той е на равнището на расови спортни модели от знатни немски марки като Porsche 911 Turbo и Audi R8.

Италианската машина форсира за по-малко от 2,9 секунди от 0 до 100 км/ч и развива оптималната скорост над 325 км/ч.

Двигателят е лична разработка на Maserati и е първият, който компанията създава сама от 20 години насам. Работният размер на мотора V6 е относително дребен - 2900 кубика, от които инженерите са извадили мощ в размер на 630 к. с. и 730 Нм въртящ миг. Тъй като колата тежи под 1500 кг, на една конска мощ се пада да задвижва 2,33 кг - най-хубавото съответствие в сегмента.

Изчистеният състезателен дизайн на Maserati MC20 не се разчупва от спойлери.

За притискателната мощ към асфалта се грижи особено конструираното дъно на автомобила.

ВИЖ СНИМКИ!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР