Със своите четири попадения в първите си три мача на

...
Със своите четири попадения в първите си три мача на
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо може да изравни постижение на Стоичков и Еузебио

Със своите четири попадения в първите си три мача на Мондиал 2018 Кристиано Роналдо е на второ място в голмайсторската листа на шампионата, единствено с гол по-малко от водача Хари Кейн.

Ако успее да изпревари съперниците си по брой маркирани попадения на Световното състезание в Русия, португалецът може да стане едвам третият футболист, който става голмайстор номер 1 на Мондиал и Шампионската лига / КЕШ в една и съща година.

¿Conseguirá ser máximo goleador en la Champions y en el Mundial? https://t.co/JyoOgkAkld
— AS (@diarioas) June 30, 2018 Досега това са реализирали единствено двама играчи - неговият съотечественик Еузебио през 1966г. (9 гола на Мондиал 1966 и 7 в КЕШ за сезон 1965/66) и българинът Христо Стоичков през 1994 година (6 гола на Мондиал 1994 и 5 в ШЛ за сезон 1993/94). Роналдо означи най-вече голове в тазгодишното издание на ШЛ с попадения и се надява да повтори това достижение и в Русия.
CR7 Също по този начин, звездата на Реал Мадрид може да задмине Еузебио по голове на Световни шампионати. Засега той има 7, което е с два по-малко от легендата на Бенфика. Ще има опция да го направи още довечера, в случай че вкара хеттрик във вратата на Уругвай. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 Мондиал 2018 1/8 кръг, събота 30 юни  Уругвай 21:00предстои  Португалия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР