Със стилна церемония бе открито 22-ото Световно първенство по футбол.

...
Със стилна церемония бе открито 22-ото Световно първенство по футбол.
Коментари Харесай

От днес светът е футбол! Мондиал 2022 беше открит

Със стилна гала бе намерено 22-ото Световно състезание по футбол. 30-минутното шоу се организира преди първия мач от шампионата сред домакина Катар и Еквадор.

Организаторите се постараха да впечатлят света със театър, изпълнен в стилистиката на Олимпийските игри, театър, в който бяха загатнати тематики като мултикултурализъм, приемане на многообразието в света.

Всички мачове НА ЖИВО С КАРТИНА може да гледате на уеб страницата Gong.bg.

Актьорът Морган Фрийман бе основно настоящо лице в спектакъла със запаметяващ се очерк с катарско момче в неравностойно състояние.

" Заедно можем да изпратим апел към целия свят да се причисли към нас! Независимо от всичките ни разлики, може да не разбираме всяка дума, душите ни усещат страстите, които ни свързват ", сподели Морган Фрийман пред 60-те хиляди фенове на стадион Ал Бейт в Доха.



Организаторите направиха къса ретроспекция на предходните международни шампионати с церемониал на талисманите и осъществяване на някои от известните химни на миналите Мондиали.

От музикална позиция кулминационната точка на церемонията бе осъществяването на корейската сензация Джънкук от пристан поп бандата BTS, който извърши песента " Мечтатели " в компанията на катарския артист Фахад Ал Кубаиси.

Световното състезание бе намерено с къса тирада на Емирът на Катар шейх Тамим бин Хамад Ал Тани.

" От името на Катар ви поздравявам с добре пристигнали на международното състезание. Работихме безрезервно и неуморно, с цел да изпълним един от най-успешните шампионат. Инвестирали сме толкоз доста, с цел да създадем положително за цялата човешка раса. В идващите дни ще се радваме на един футболен фестивал. Различни хора ще се съберат дружно да изживеят страстите. Да забравим разликите си и да отпразнуваме този празник дружно. Добре пристигнали в Катар! ", сподели шейх Хамад.

Първата среща, която ще дебютира конкуренцията, ще опълчи тимовете на домакина Катар против Еквадор, а формалната гала в Доха започва в 16,45 часа българско време.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР