Със специална церемония Примекс откри официално новия си център в

...
Със специална церемония Примекс откри официално новия си център в
Коментари Харесай

Примекс откри новия си център в столицата

Със специфична гала Примекс откри публично новия си център в София. Това е вторият обект на компанията на територията на столицата след този на бул. "Ботевградско шосе " 275. Новият център се намира на извънредно отзивчиво място: "Околовръстен път " 39, Манастирски ливади - сред бул. "Черни връх " и бул. "България ".

Примекс Околовръстен път е конструиран по този начин, че да покрие условията на най-взискателните клиенти - както корпоративни, по този начин и частни, като предлага цялостна гама от услуги по монтаж, ремонт, баланс, контролиране на челен и заден мост, промяна на масла и филтри, промяна на накладки и спирачни дискове, ремонт на ходова част, сервизиране на климатични системи, помпане с азот, машинно изправяне на джанти, ремонт на гуми и други



И тук, както и в другите фирмени сервизи на Примекс, е въведено така наречен "управление на опашките " – система, която облекчава ръководството на активността на сервиза, тъй като се знае кой автомобил в какъв брой часа и в коя клетка ще бъде обслужен.

Удобство за частните клиенти е опцията да си резервират час през уеб страницата или чрез Call центъра – по този начин и центърът авансово получава ясна информация за идната работа, и потребителите са улеснени.

В построяването на центъра Примекс влага цялата си история във взаимоотношенията с клиентите и целия насъбран опит във времето. Дългогодишният опит и наблюдения на компанията върху това какви са потребностите на клиента, е употребен и трансфорат в действителност, тъй че в целия развой на покупка клиентът на Примекс да бъде осведомен за всяка стъпка, с цел да се усеща спокоен, в сигурни ръце и задоволен. Компанията вкарва извънредно новаторски артикули, основани и пуснати на пазара точно от Примекс, за поддържането на висок стандарт на обслужване.



,,Много деликатно проучваме вашите стремежи и потребности, без значение дали сте пристигнали за две гуми, или сте корпоративен клиент с 2000 автомобила'', съобщи шефът на Примекс Георги Крумов по време на церемонията.

Новият център на Примекс е ситуиран върху над 5 000 кв.м. застроена повърхност и разполага с автоматизиран склад, сервиз за леки, лекотоварни и товарни коли, комерсиална зала, зона за изчакване на клиентите и паркинг.



Примекс е дълготраен сътрудник на световноизвестни производители, измежду които Hankook, Goodyear, Michelin, Pirelli, Matador, Petlas, Sailun и други, като предлага цялостна гама гуми за леки и товарни коли, рейсове, селскостопанска, строителна и индустриална техника.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР