Със собственоръчно подписано заявление до Общинския съвет на БСП в

...
Със собственоръчно подписано заявление до Общинския съвет на БСП в
Коментари Харесай

Ексклузивно! Кметът на Кресна Н. Георгиев прекрати членството си в БСП


Със собственоръчно подписано заявление до Общинския съвет на Българска социалистическа партия в гр. Кресна, считано от 03. 11. 2022 година, Кметът на община Кресна, господин Николай Георгиев, приключи своето участие в Българска социалистическа партия.
Като жител, господин Георгиев приема за своя единствена политическа идея отсега нататък ползите на своите съграждани и заявява още веднъж пред тях верността си към правилата на свободата, мира, хуманизма, равенството и справедливостта. Г-н Георгиев акцентира пред тях, че ще продължи да се застъпва с цялата тежест на своя престиж за техните цивилен права и за опазването на тяхното персонално и групово достолепие. Той остава правилен на своите убеждения и ще продължи да се бори за постигането на правова и обществена страна в Република България.
Като кмет на община Кресна, господин Николай Георгиев намира за по-почтено, по-честно и по-отговорно да продължи да извършва своите функционалности, без да се преценява в бъдеще с партийната дисциплинираност или решенията на партии, тъй като в избрани случаи те могат да се разминават с ползите на локалната общественост. Както до момента, само че с още по-голяма независимост на волята, господин Георгиев ще продължи да слага в основата на всички свои дейности интереса на своите съграждани и да отстоява техните дела, само че без да робува на партийно доктринерство.
Г-н Николай Георгиев се обръща с зов към представителите на всички политически партии в община Кресна и към своите съграждани, без значение от техните пристрастия, да се водят във всичките си дейности само и единствено от ползите и волята на локалната общественост.,пише в формалното известие.

Пред struma.com кметът Георгиев,който неколкократно печели избори за Българска социалистическа партия съобщи,че главният претекст за напускането на столетницата е несъгасие с партийната политика и крайното му отвращение да бъде партийно привързан при осъществяване на служебните му отговорности. Случилото се е още една индикация,че нещата в Българска социалистическа партия в Пиринско по никакъв начин не са наред. В Благоевград обстановката е плачевна. Партията няма никаква активност, хората са отегчени и обезверени, пари в партийната каса няма,нямат интернет в формалния клуб,нямат пари за наема и да си платят тока,коментираха членове на партията. Очаквайте детайлности.

Петя Петрова


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР