Със снимка от ученическите си години, актуалната носителка на титлата

...
Със снимка от ученическите си години, актуалната носителка на титлата
Коментари Харесай

„Мисис България - Вселена“ Мари Вачева разби слуховете за пластични операции

Със фотография от ученическите си години, настоящата носителка на купата " Мисис България Вселена “ 2017 - Мари Вачева разруши слуховете, че се е подлагала на голям брой пластични интервенции.

Днешната визия на хубавицата и фотото от младежките й години, демонстрират същите черти - секси- плътни устни, право носле, брадичка в съразмерност с формите на лицето.

И през днешния ден от фотоси на моделката се вижда се, че тя няма никаква потребност от хирургически корекции. Миската е споделяла, че е уголемила единствено бюста си, като във всяка гърда е наляла по 425 кубика силикон.

Най- красивата омъжена българка ще показа страната ни на международния край през лятото в Южна Африка.Новата Мисис България Вселена, взе участие в състезанието благотворително и в поддръжка на акцията # onevoice.

Мари не е непозната в светските среди у нас. Като фото модел, Вачева е била лице на най-популярните български марки. В момента Мария живее в Австрия и ръководи фамилен бизнес, който със брачна половинка си скоро ще развиват и в България.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР