Със синдикатите по тема Енергетика беше обсъдена декларацията, която беше

...
Със синдикатите по тема Енергетика беше обсъдена декларацията, която беше
Коментари Харесай

Денков: Имаме съгласие по почти всички точки със синдикатите

Със синдикатите по тематика " Енергетика " беше разисквана декларацията, която беше показана през днешния ден и предлагането на двата съществени синдиката за подготовка и сключване на съглашение по тематиките, които най-вече ги вълнуват. Това заяви на брифинг в Министерския съвет министър председателят Николай Денков, на който участваха президентът на КНСБ Пламен Димитров и президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов.

" Имаме единодушие по съвсем всички точки в декларацията. Има няколко нюанса по това по какъв начин могат да се осъществят техните оферти, само че това са по-скоро механически проблеми, които няма да могат да се осъществят както е написано в декларацията, само че можем да ги отразим в съглашението, за което се разбрахме, че ще работим и ще го подпишем до края на септември ", изясни Денков.

" Ангажиментът, който чухме от премиера е основен за нас. До края на месеца в национално съглашение за обективен преход детайлно ще бъдат написани уговорките на страната към мините и към въглищните централи от през днешния ден до 2038 година ", сподели Пламен Димитров, президент на КНСБ.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/701490672002384
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР