Със символична първа копка заместник-кметът по строителство и инвестиции и

...
Със символична първа копка заместник-кметът по строителство и инвестиции и
Коментари Харесай

Санират жилищен блок в Източен

Със алегорична първа копка заместник-кметът по строителство и вложения и кметът на регион " Източен " дадоха старт на санирането на блок на ул. " Жеравна " 1-3, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Подобряването на енергийната успеваемост на многофамилната жилищна постройка в Пловдив се финансира по Оперативна стратегия " Региони в напредък " 2014-2020 година Общата стойност на плана е 3 692 629 лева безплатна финансова помощ. Продължителността е 30 месеца и дейностите би трябвало да бъдат приключени до 4 юли 2023 г. 

" Много съм благополучен, че през днешния ден даваме старт на санирането на постройката пред най-хубавата аудитория - децата на " Източен ". Това е план, който е плануван от много време от община Пловдив. Ние, от районната администрация, сме доста щастливи, защото обектите по финансовата стратегия до 2023 година са свързани с кв. " Изгрев ", в който се намираме сега.

Нашата визия за развиване на региона е доста амбициозна - построяват се паркоместа, улици, санират се детски заведения и  кварталът от ден на ден става прелъстителен за хора с дребни деца, млади фамилии, които идват да живеят тук. Надявам се с бъдещите стъпки на община Пловдив и на районната администрация дружно да създадем този квартал още по-привлекателен за живеене " - сподели районният кмет.

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР