Със сигурност знаете за петте езика на любовта – думи,

...
Със сигурност знаете за петте езика на любовта – думи,
Коментари Харесай

Ето как ОБИЧАТ различните зодии

Със сигурност знаете за петте езика на любовта – думи, грижа, приемане на дарове, качествено време и физическо допиране - въведени от брачния съветник и създател доктор Гари Чапман в едноименната му книга от 1992 година: 5-те любовни езика. И в случай че не живеете под канара, вие също знаете вашия зодиакален знак - и вашия изгряващ и лунен знак също! Четете своя  (и  на bae’s) и употребявате астрологични приложения, с цел да разберете по-добре себе си и околните си. Езиците на любовта, съчетани със зодията ви, могат да ви оказват помощ да подобрите напълно връзките в живота си. Ето по какъв начин обича всяка зодия:
Овен – Окуражаващи думи
Вие сте война на зодиака. Искате да спечелите! А вашият съвършен сътрудник е вашата персонална мажоретка, демонстрираща поддръжка, без значение какъв брой дива, подправена или луда е концепцията. Вие оценявате позитивните утвърждения, телефонни позвънявания за лека нощ и писма от не толкоз секрети фенове.
 Как да се сдобрите с обичания съгласно зодията му Как да се сдобрите с обичания съгласно зодията му
Споровете сред влюбените демонстрират, че връзката им е жива и двамата би трябвало да вложат старания, в случай че желаят да я запазят.  Астрология...
Телец  - Физическо допиране с малко грижа
Като заземен земен знак няма нищо по-важно за вас от това да бъдете с околните си. Блаженство за вас е ден на дивана, сгушени в плюшено одеяло с маратон на обичания ви сериал, до момента в който ровите в следващата паница чипс. Нуждаете се от някой, който би бил също толкоз ленив с вас.
Близнаци – Окуражаващи думи и качествено време
Нека си признаем: Никога не спирате да говорите. Ето за какво елементарно се привързвате към всеки, който освен може да ги понесе, само че и съумява да се включи в непрекъснатото прескачане от тематика в тематика. Искате вашите отзиви да бъдат одобрени и разширени, само че обичате и страстта, която един добър спор може да ви донесе.
Рак – Качествено време
 Най-любящите зодии Най-любящите зодии
Желанието да обичаме и да бъдем обичани е една от главните човешки потребности. Всеки човек е дарен със способността освен да д...
Всичко, което желаете, е да бъдете измежду вашите специфични хора. Вашият съвършен сътрудник е този, който да ви съпровожда през всички житейски стадии, както и да държи ръката ви през сложните времена. Вашето мото е: ще бъда постоянно до теб, каквото и да се случва. И желаете тъкмо това от хората до себе си.
Лъв – Физическо допиране и приемане на дарове
Обичате светлината на прожекторите, ето за какво физическото допиране и вниманието от страна на обичаните ви хора е нещото, което ви кара да се чувствате обичани. Освен това нямате нищо срещу да бъдете обсипани с дарове и оценки (и да ги давате в замяна)!
Дева – Грижа
Вие сте извънредно надеждни и осигурявате сигурност на хората към себе си. Вашият език на любовта е грижата и нищо не ви кара да се чувствате обичани по този начин, както грижа, проявена от обичаните ви хора. В същото време, околните ви се усещат толкоз добре с вас, че постоянно ви вписват в контактите си за незабавни случаи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР