Със сигурност знаете кой е Роналд Макдоналд, но чували ли

...
Със сигурност знаете кой е Роналд Макдоналд, но чували ли
Коментари Харесай

Ето в коя страна можете да си купите най-вкусния McDonald's

Със сигурност знаете кой е Роналд Макдоналд, само че чували ли сте за Рей Уилямс? Този мъж се е хранил в заведенията за хранене на веригата McDonald's в 34 страни по света и твърди, че най-вкусните им артикули се оферират в Тайланд.

Водещият и продуцент на туристическо предаване споделя, че в азиатската страна колосът в областта на бързото хранене включва в менюто си невероятни сосове, типичен закуски и тайландски ястия, наред с други екстри, измежду които и доставка по домовете.
Докато екипът ни изследва Страната на усмивките, взехме решение да проверим какво предлага McDonald's в Тайланд.

Вниманието ни незабавно притегли бургер в менюто, който носи звучното име Куро Бута. Той е със свинско месо и несъмнено - лют. В меню коства 199 бати, или 6 $, което прави към 10 лв..

Можете да си поръчате още порция ориз капрао, други обичайни ястия и обилие от локални десерти.

Разбира се, в заведенията за хранене на McDonald's​ в Тайланд се сервира и обичайният Big Mac, който - съгласно Рей Уилямс, е в двоен размер. Ние обаче не забелязахме сходно нещо.

Нетрадиционно обаче наподобява Роналд Макдоналд. Пред заведенията на веригата за бързо хранене в страната той е сключил ръце за молитва.

Ако въпреки всичко посетите Тайланд, ви предлагаме да опитате локалната кухня, която е една от най-вкусните в света. За усета на Куро Бута не можем да подсигуряваме.

McDonald's е най-голямата верига от заведения за хранене в света по доходи, обслужваща над 69 милиона клиенти всекидневно. Тя е показана в над 100 страни с към 36 900 ресторанта, по данни от 2016 година

Източник: profit.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР