Със сигурност всеки човек си има куп негативни навици, които

...
Със сигурност всеки човек си има куп негативни навици, които
Коментари Харесай

Женски навици, които подлудяват мъжете

Със сигурност всеки човек си има куп отрицателни привички, които въобще не му пречат, само че питате ли се какво им е на тези край него? Но не са редки случаите, когато тези нездравословни навици са способни отровят живота на половинката му, трансформирайки се в причина за кавги и даже раздели.

Патологична словоохотливост

Много мъже се нервират от дами, които непрекъснато приказват, без даже да дават опция на събеседника да вмъкне какъвто и да е коментар. В самото начало на връзката мъжете могат да пренебрегват това, с претекстът, че схващат по какъв начин една жена желае да опише колкото е допустимо повече за себе си, само че с течение на времето всеки мъж ще се умори от ролята на безконечен слушател.

Навикът да закъснявате

Малко са дамите, които не закъсняват, а има и случаи, когато закъснението е наложително и това е простимо. Но в случай че закъснението се трансформира в табиет, то това ще подразни и най-търпеливия мъж. За мъж с такава жена ходенето на каквото и да е събитие се трансформира в същинско тестване, по тази причина, в случай че не желаете да му причинявате този стрес, създайте си табиет да сте точни.

Навикът неразумно харчене пари

Ако дамата е привикнала да купува куп неща, козметика, всевъзможни джунджурии, които по принцип не са й нужни, а в това време непрекъснато да се оплаква на мъжа си, че парите недостигат, тогава тя безусловно върви към разрушение на връзката.

Навикът да се подвигат кавги

Ако дамата реагира на всевъзможни компликации или неприятности в живота със скандал и сълзи и непрекъснато хленчи, то надали някой мъж може да издържи дълго време с нея. Трудности по пътя постоянно ще има, само че сплотеността и взаимопомощта сред сътрудниците могат да създадат по този начин, че те да бъдат преодолени по-бързо. Скандалите са израз на изтощение и дамите е добре да спрат с тях до момента в който е време.

Разбира се, това не е цялостен лист с привички, които нервират мъжете, както и е правилно, че идеални дами, като и идеални мъже, не съществуват. За да разберете кои привички нервират колегата ви, най-добре го попитайте непосредствено за това и обещайте да не се обиждате.

Ако се отървете от тях, тогава връзката ви ще е доста по-здрава и по-вълнуваща. Струва си да опитате.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР