Със сигурност в някакъв момент ще има самостоятелен филм за

...
Със сигурност в някакъв момент ще има самостоятелен филм за
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон: Изневярата не е престъпление

Със сигурност в някакъв миг ще има независим филм за Черната вдовица


Понякога в действителност приказвам прекомерно доста и знам, че това ми е проблем от известно време

 s2_3_4k  s3_2_4k  s3_1_4k  s3_3_4k  s3_4_5k  s3_6_5k  s3_5_5k  s2_6_5k
Разкошната Скарлет Йохансон съставлява една от главните атракции в мегапродукцията “Отмъстителите: Война до безкрайност ” – най-очакваната и огромна кинопремиера на април. Във кино лентата тя повтаря ролята на Черната вдовица – извънредно привлекателна и атрактивна бойна кокона.

Скарлет е холивудска суперзвезда, икона на плътта и политическа активистка. На 33 години родената в Ню Йорк американка с датски корени продължава да бъде една от най-търсените актриси. Скарлет има четири номинации за “Златен глобус ” и има внушителна филмография, която включва заглавия като “Изгубени в превода ”, “Мач пойнт ” и “Вики, Кристина, Барселона ”.

– Скарлет, милионите почитатели на комиксите на “Марвел ” и поредицата “Отмъстителите ” тръпнат в очакване да схванат по кое време ще има независим филм за Вашата героиня Черната вдовица. Какво можете да споделите на този стадий?
– Говорила съм с президента на “Марвел студио ” Кевин Файги за това. И двамата много си пасваме в креативно отношение. Мисля, че се съгласихме, че героинята е подготвена за независим филм, просто е въпрос на време, както за “Марвел ”, по този начин и за мен. Те имат много необятно разписание, плануват нещата с години напред, аз също имам неща, в които желая да се фотографирам. Ако би трябвало да съм почтена, не съм сигурна, че имам потенциала да се оправя. Феновете са непреклонни обаче, тъй че несъмнено би трябвало да се случи по някое време.

– А какво се случва на фронта на персоналния Ви живот?
– Майчинството заема голяма част от персоналния ми живот напоследък. То е като паралелна галактика. Толкова друга от динамичността на връзките сред мъжа и дамата. В съпоставяне с сантименталните обвързаности е като разходка в парка. Любовта ми към щерка ми е чиста, свежа, лесна, елементарна. Дарява ме с непрекъснато самодоволство. Инстинктът ми подсказва, че ще имам още деца.

По принцип не приказвам доста за интимния си живот, тъй като постоянно когато кажа нещо, след това думите ми се връщат да ме ударят в лицето. Често пъти думите ми не са употребявани вярно и в подтекст, някои публицисти се пробват да изградят сензационни истории от тях, да преувеличат и изопачат тяхното значение. Аз съм реалист и прагматик и разбирам, че това е обикновено. Това е част от действителността на нашата работа и нашия триумф. Но се научих да не дрънча много-много по отношение на персоналния си живот. Понякога в действителност приказвам прекомерно доста и знам, че ми е проблем от доста време.
 s2_6_5k  s2_5_6k  s2_4_5k  s2_2_6k  s1_scarlett_6k  s1_scarlet_6k  s1_scarlet-joh_6k  s1_scar_6k
– Какви други дефекти на характера си откривате с течението на времето?
– Влюбвам се прекомерно елементарно. Аз съм мощна и самостоятелна жена, само че в това време толкоз незабелязано падам жертва на мъжкия сексапил. В положение съм сама да се оправям изцяло самостоятелно, само че все пак се нуждая от обич и нежна грижа. Най-ценният миг в живота за мен е началото на любовта, когато всичко занапред следва. Да лежиш до него в леглото, той те гледа, ти отвръщаш на неговия взор и усещаш, че нещо прелестно ще се случи.

– Преди година предизвикахте медиен възторг откакто казахте, че за вас моногамията е непостожима. Как реагирахте на бурята от заглавия и реакции?
– Беше неописуемо занимателно. В едно свободно общество всички имаме право на мнение и би трябвало да можем да го показваме без да се притесняваме от реакциите на хора, които не познаваме. Вижте, моногамията изисква непрекъсната и ужасно сложна работа, от време на време се стига до крайни взаимни отстъпки, постоянно не толкоз нужни. Мисля, че моногамията не е вродена в човешката природа, сигурно при мъжете, само че също по този начин и при нас, дамите, изключително в този момент, откакто към този момент сме самостоятелни. Проблемът с моногамията постоянно е бил на напред във времето при предходните ми любовни връзки и бракове. Не имам вяра в моногамията. Излишна е. Също по този начин мисля, че изневярата не е закононарушение. Хората от време на време са прекомерно съдителни и желаят да се почувстват добре като накарат някой различен да се усеща зле поради хипотетични морални провали и грехове. Но това ми се коства неуместно и неуместно.

Все още имам вяра в брака, само че подобавам към него с голямо внимание. Всяка сполучлива връзка върви с неуспех. Човек би трябвало да знае по какъв начин да избира. Идеята за брака е доста сантиментална, само че това е една красива идея, която доста мъчно се ползва на процедура.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР