Със сигурност трябва да правим крачка напред, ако искаме да

...
Със сигурност трябва да правим крачка напред, ако искаме да
Коментари Харесай

Арда Кърджали започна подготовка за новия сезон, целта на отбора е топ 6 в първенството

Със сигурност би трябвало да вършим крачка напред, в случай че желаеме да се развиваме. Щом тази година завършихме на това седмо място, сигурно задачите за идващия сезон са да приключим на по-предно място. А това към този момент би трябвало на вас да ви приказва, че гоним първа шестица и присъединяване в Европа. Това споделиха на конференция преди началото на лятната подготовка на тима спортният шеф Ивайло Петков и старши треньорът Александър Тунчев.

Те оповестиха също, че стартират днешната си подготовка с 20 футболисти, от които има момчета от школата и с тримата вратари. Има някои футболисти, които ще се причислят на следващия ден и в други ден, посочи Тунчев. Той изясни, че тази седмица ще премине напълно в Кърджали, а идната отбора отпътува за Боровец, където и предходната година се е подготвял.

„ Там ще изиграем няколко контроли и на 8-и се прибираме в Кърджали и по-късно ще се готвим тук в Кърджали. Първата контрола е в събота с тима на Марица – Пловдив, с който ще играем в Момчилград. След това играем с тима на ЦСКА 1948 - втори тим, след което играем с Локомотив София, Пирин и последно приключваме с Хебър Пазарджик, като контролата ще се играе в Пазарджик. “, сподели още старши треньорът на Арда.

По отношение на селекцията, спортният шеф Ивайло Петков разяснява, че след направения първи трансфер в лицето на Джалал Хюсеинов, има сделка и с различен футболист, само че се чака да минат медицинските прегледи. Става въпрос за Иван Дичевски – вратар на Спартак Варна допреди седмица.

„ Имаме кардинални сделки с ляв бранител – чужденец, с халф и с нападател. Но не желая да загатвам имена и да приказвам с имена, просто това са футболисти, които считаме, че ще старши треньорът на отбора край Арда отговори:

„ Със сигурност ще ни трябват крайни бранители в лявата зона. Но пък чакаме добър футболист. Но с цел да усилим конкуренцията ни би трябвало човек в нахлуване, който също по този начин да ускори конкуренцията в тима и да ни оказва помощ в мачовете. В средата на терена ще ни би трябвало и още един халф. “.

Веднага след конференцията на управлението на Арда Кърджали с публицисти, отборът стартира първа подготовка на стадион „ Арена Арда “.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР