Със сигурност този 8 март ще остане черен в живота

...
Със сигурност този 8 март ще остане черен в живота
Коментари Харесай

Драма: Черен 8 март за Светлана Гущерова! Посрещна го обляна в сълзи...

Със сигурност този 8 март ще остане черен в живота на Светлана Гущерова, която вместо да посрещне женския празник с усмивка и отрупана с дарове, го посрещна, обляна в сълзи. Дано най-малко децата й да са съумели мъничко да я разсеят от тъгата, която е голяма...

Не, за благополучие, повода за болката и сълзите на Светлана не е мъжът й Християн Гущеров. Двамата са дружно, а даже настойчиво се приказва, че чакат и четвъртата си рожба.

Причината за драмата на някогашната плеймейтка е загубата на най-милото й създание, нейното обичано кученце Тами. Тамито беше до нея, доста преди да се срещне с Гущеров и да му стане жена. То било най-верният й и добър другар - знаем, че кучетата са в действителност това за индивида и няма други същества, които да заменят предаността им.

" Светлето плака доста и още плаче. Много тежко изживя загубата на кученцето си, което обожаваше. Тами беше като същинска принцеса в дома им с Християн - имаше си особено легълце, играчки, дрешки, гледаха я като кукличка ", разясняват близки до Светлана.

В момента половинката й прави вероятното да я утеши и усмихне, а в случай че чакат и бебе, мислите й ще са ангажирани с бременността и това ще я накара по-бързо да преодолее Тами.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР