Със сигурност сте чували, че е добре да пиете повече

...
Със сигурност сте чували, че е добре да пиете повече
Коментари Харесай

6 навика, които да промените за по-добър метаболизъм

Със сигурност сте чували, че е добре да пиете повече течности и да се движите повече, с цел да ускорите си. Но към момента има цялостен лист от фактори, които му въздействат и върху които би трябвало да се замислите.

1. Ядете незадоволително млечни артикули

За растежа на мускулите и загубата на е значимо да консумирате повече мляко, изключително кисели млечни артикули: извара, кисело мляко, кефир и други

2. Спите в прекомерно топла стая

Проучванията демонстрират, че в случай че зададете температурата в спалнята да бъде не по-висока от 18 – 19 градуса, по този начин наречената кафява лой, която се употребява за стопляне на тялото, ще се изгаря по-активно.

3. Напълно елиминирате въглехидратите

По принцип с ниско наличие на въглехидрати са по-полезни от диетите с най-малко мазнини, само че не трябва да ги премахвате изцяло, изключително в случай че спортувате. Мускулите изискват гликоген, който се създава от въглехидратите, в противоположен случай просто няма да имате сила.

4. Неправилен избор на дребни закуски

Няма потребност да ядете нискокалорични оризови бисквити, предпочитайте ядки. Мастните киселини в тях оказват помощ за изгарянето на мазнините по-бързо, което значи и за повече калории денем.

5. Неправилни тренировки

Интензивните интервални в течение на 20 минути са по-полезни от нормалната подготовка, дълга 40 минути.

6. Не се разхождате заран

Упражненията или ходенето денем е значимо за верния метаболизъм. В допълнение – утринните интензивности оказват помощ да се поддържа циркадният темп и да се спи по-добре.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР