Със сигурност познавате човек, който смята своето мнение за най-авторитетното

...
Със сигурност познавате човек, който смята своето мнение за най-авторитетното
Коментари Харесай

4 зодии, които са убедени, че са по-добри от другите

Със сигурност познавате човек, който счита своето мнение за най-авторитетното и то по всички въпроси на света. Може би и зодията е частично отговорна за това поведение… Ето кои са четирите зодии, които се считат за по-добри от другите:

Телец

Мнението, че хората, родени под този знак, са най-упорити, се оказва двойно по-вярно, когато Телецът се пробва да потвърди, че въобще не е дилетант в нещо, а в действителност е движимост.

Типично за един Телец, в разгара на разногласието, той да употребява целия си размер познания (а доста от представителите на тази зодия са в действителност същински интелектуалци) и да ги развее като байряк, вярвайки, че просто ще ви смаже с цялата тази информация.

Телците съчетават в себе си просветеност, която, несъмнено, е тяхна отличителна линия, и надменност. Тези качества са изключително мощно изразени у него, когато се пробва да си присвои купата „ най-големият международен престиж по всички въпроси “.

Лъв

Кой би си помислил, нали? Тази егоистично блестяща звезда на зодиака, готвейки се да показа значима информация, ще се заеме съществено с работата. О, с какво боготворене ще слуша звука на личния си глас; той вижда себе си не по-малко от преподавател, който приказва в залата на Народния спектакъл „ Иван Вазов “. Лъвът даже не се съмнява, че ще се откажете от всичките си предходни хрумвания и познания, когато чуете това, което той има да каже.

За разлика от Телеца, Лъвът обича формата повече от наличието. Когато се впускате в диалог с всезнаещ Лъв, подгответе се за презентация, а не за другарска замяна на отзиви. Лъвът ще се опита да ви убеди, че е прав, даже и да не схваща какъв е разногласието. Това го прави една от най-уверените зодии.

Дева

Ако в миналото ви се наложи да влезете в словесна борба с представител на тази зодия, просто го оставете да приказва. Да, Девата обича да приказва и рядко се отклонява от обстоятелствата, които счита за правилни. Може би тя в действителност слага обстоятелствата над всичко или може би толкоз мощно има вяра в това, което се пробва да ви убеди, че просто не може да отстъпи?

Истината е, че Девите, както и Лъвовете, просто са завладени от горделивост и суетност и избират да спорят до последно, в сравнение с да си разрешат да чуят друга позиция, още по-малко да признаят, че може да бъркат. Девата, която също е „ перфекционист “, има вяра, че е 100% права и вашето мнение не коства безусловно нищо.

Стрелец

Известни със своята общителна природа, Стрелцитечесто обичат да си присвояват  купата „ най-големият престиж във всичко “. Това, което им дава такава убеденост, е навикът да учат тематиката, която ги интересува, безусловно от вътрешната страна и извън. Следователно те даже не могат да позволен мисълта, че можете да знаете толкоз, колкото тях, а може би даже повече.

Любопитството в действителност им разрешава да откриват нови познания. Но незабавно щом Стрелците ги придобият, те стартират да си показват себе си като основни специалисти в тази тематика. Ако желаете да се отървете от мигрена, когато поддържате връзка със Стрелец, избягвайте да говорите за пътувания или нематериалност. В противоположен случай ще съжалявате даже за самия факт, че сте се пробвали да влезете в разговор с тях.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР