Със сигурност новоизгрялата звезда Сузанита няма да се спре пред

...
Със сигурност новоизгрялата звезда Сузанита няма да се спре пред
Коментари Харесай

Сузанита в скандална снимка от спалнята

Със сигурност новоизгрялата звезда Сузанита няма да се спре пред нищо в устрема си да задържи позициите си на родната музикална сцена.

Старлетката взриви обществените мрежи и раздели публичното мнение на две още с появяването на първия си клип „ Луцифер и Буда “.  Дъщерята на чалга иконата Орхан Мурад търси скандал във всичко. Въпреки, че е единствено на 14 години за бурното й „ детство “ се носят митове.

Последната изцепка на малолетната Сузи е фотография, която тя разгласява в общ профил с приятеля си в обществените мрежи, видя HotArena.

На нея певицата се е излегнала в леглото завита с одеяло и снима с телефона си против огледалото. До нея гол до кръста театралничи гаджето й Ерик Трифонов, който сходно на Сузи обича да се съблича гол.

Снимката завчас събра голям брой мнения от рода на: „ Най сте “, „ Ама те гдж ли са? “, „ Тутуруту ли вършиме? “, „ Имали още такива фотоси? “.

Ерик е взел участие в няколко клипа на попфолк изпълнителки. Малко преди да навърши 18 години Ерик е поканен да се снима в клип на Ани Хоанг. Непълнолетният тогава юноша се съблича гол по време на покер с певицата. Кадрите са много смущаващи, поради което песента не е допускана известно време в ефир.

Слуховете носят, че Сузанита към този момент е някогашна на Ерик. Палавницата май го е сменила с по-голям батко. Преди към седмица тя беше видяна в компанията на Мистър Менхънт 2012 – Данаил Георгиев на светско празненство в Слънчев бряг. След края му са си разменили милувки и целувки. До къде могат да стигнат упоритостите за популярност на дребната Сузи Мурад следва да разберем.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР