Със сигурност искате да сте максимално модерни през всеки сезон,

...
Със сигурност искате да сте максимално модерни през всеки сезон,
Коментари Харесай

Как да сте модерни през зимата? Практически съвети

Със сигурност желаете да сте оптимално съвременни през всеки сезон, в това число зимата. Как обаче да сте сигурни в това? Има толкоз доста разновидности за облекла и аксесоари, които можете да комбинирате, а и в разнородни тоалети. Нека ви дадем няколко по-конкретни хрумвания за най-студения сезон на годината. Така се надяваме ще ви улесним при избора на продукти за него.

Какъв е вашият жанр?

Разбира се за начало е нужно да съобразите избора си на зимни тоалети с вашия желан жанр. Ако се обличате много елегантно, то за дамите е добра концепция да изберете ботуши на ток и палто. То може да е късо и да се комбинира добре с панталони или пък да е по-дълго и елементарно да го носите с разнообразни поли и рокли. За мъжете пък приблизително на дължина палто ще се връзва отлично с по-официални мъжки боти и костюм или панталон и риза.

В случай пък, че имате спортно-елегантен жанр, една чудесна алтернатива е да заложите на приблизително или дълго пухено яке или такова вид парка. Можете да добавите и изчистени едноцветни панталони. Обувките ви е вид да бъдат високи кецове или боти или вид кубинки. Комбинациите с риза и пуловер са добра алтернатива, а можете да изберете също блуза и по-нетрадиционно сако. За доста състезателен жанр пък късо пухено яке, дебели маратонки и дънки с блуза и суичър с подплата са превъзходен вид.

Какво е вашето всекидневие?

Второто значимо нещо, което ще би трябвало да уточните, с цел да прецените кои тоалети са най-подходящи за вас, е това какво е всекидневието ви. Тук имаме поради, че в случай че да вземем за пример сте по през целия ден в офис, е добре да подберете равнище на топлота, което ще ви подсигурява улеснение точно в тази среда. Ако общоприетоо е много топло, изберете боти или маратонки вместо ботуши, по-тънки пуловери и жилетки, а също и общоприета дебелина за панталони и поли.

Ако пък имате много циркулиране из града всеки ден, то заложете на по-дълго яке и по-дебели обувки. Под тях прибавете облеклата, които ще са най-подходящи за вас, когато пък сте вътре. В случай, че търсите нещо за спорт или като цяло зимни интензивности и време на открито, ще са ви нужни вид туристически обувки или апрески и панталон с обещано равнище на непромокаемост. Чудесен вид е и да добавите за оптимално улеснение.

Кои цветове предпочитате?

Разбира се би трябвало да прецените и кои са желаните от вас цветове. Например, в случай че харесвате класическите такива, можете да избирате продукти в черно, кафяво, сиво и бяло. Можете да сте в един главен или да комбинрате два добре. Ако пък търсите по-наситени тонове, заложете на едно нещо в подобен. Да кажем черни панталони с пуловер в наситено зелено или пък тъмносини дънки с яркочервено яке.

За феновете на най-смелите цветовеи комбинации можем да препоръчаме да изберете и нещо по-шарено в тоалета си. Един вид е да имате две неща в два разнообразни по-ярки цвята.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР