Със сигурност има шанс за състав на кабинет. Персоналният състав

...
Със сигурност има шанс за състав на кабинет. Персоналният състав
Коментари Харесай

Даниел Митов: Има шанс да се състави кабинет

Със сигурност има късмет за състав на кабинет. Персоналният състав ще се разяснява на последно място, въпросът е да тръгне диалогът. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Даниел Митов. 

Чисто болшинство за ръководство сега няма метод да се събере, само че когато тръгнат диалози в обособените мандати какви формули могат да се приложат, тогава може да се измисли формула, не е наложително да е съдружно държавно управление, разяснява Митов.

По думите му сега балансите в Народното събрание са такива, че няма различен избор с изключение на партиите да стартират диалози между тях и да се търсят общи решения.

Във връзка с нещастието с граничния служител на реда Даниел Митов разяснява, че няма различен метод да се реагира с изключение на при сходни произшествия да поискаш оставката на хората, които са политически виновни за защитата на границата.

" Трябва да има съгласуваност. Не можем да оправдаваме случилото се с това, че е длъжностен министър. Трябва да има чуване на вътрешния министър в Народното събрание - какво е положението на оградата на границата, би трябвало да е ясно какви параметри се охраняват ", добави Даниел Митов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР