Със сигурност ги обичате, включвате ги в менюто си, защото

...
Със сигурност ги обичате, включвате ги в менюто си, защото
Коментари Харесай

8 храни и напитки ПРОТИВ отслабване!

Със сигурност ги обичате, включвате ги в менюто си, тъй като мислите, че са диетични, само че това не е напълно по този начин. Едва ли си давате сметка, само че някои артикули са по-калорични, в сравнение с допускате, и не би трябвало да разчитате на тях, с цел да отслабнете. Логично - те са съвършен избор, в случай че желаете да напълнеете.

Ето кои 8 храни попречват свалянето на килограми, обратно на това, което мислите за тях:

1. Протеинови барчета

Малки протеинови десертчета, които могат да свършат чудесна работа след подготовка или когато ви се похапва нещо. Уж диетични и засищащи, те съдържат огромен % захари, което ги прави много калорични.

2. Плодов сок

Независимо дали е прясно изцеден. Дори той съдържа повече захари и калории, тъй като не консумирате целия плод, а точно в него се намират потребните субстанции. Именно фибрите са тези значими детайли, които въздействат върху организма, тежестта и цялото ни тяло. Консумирайки единствено сока от плода, тяхното наличие доста понижава и прави път само на захарите.

3. Дресинг

 Дресингът е храна, която ви пречи да отслабнете

Макар да е просто лек сос, дресингът, който се поставя в другите салати, е доста по-калоричен. Ако купувате подготвен, това не улеснява нещата. Готови дресинги са още по-вредни от приготвените у дома.

4. Плодов йогурт

Вероятно сте виждали безчет реклами на сходни артикули, които се предлагат на хората, които се борят с непотребни килограми. Киселото мляко с плодове са с високо наличие на захар или други подсладители, които го вършат всичко друго, само че не и диетично.

5. Смути

 8 храни и питиета ПРОТИВ намаляване!

Това сякаш е най-модерният способ за изразходване на здравословни храни – под формата на напитка. Онова, което дефинира смутитата за по-калорично от порция месо със зеленчуци, да вземем за пример, е че за състава му нормално се употребяват повече артикули.

6. Диетична кола или други питиета

Запомнете едно: няма газирана напитка, без значение с какъв брой знака и етикета е показано какъв брой е диетична, която да не съдържа калории. Най-добре изцяло спрете безалкохолните, в случай че желаете да свалите килограми.

7. Сушени плодове, смесени с овесени ядки

 8 храни и питиета ПРОТИВ намаляване! Снимка: Лилия Цачева/Lipodve

Обикновено това е закуска, към която всеки, който съблюдава диета или се стреми към здравословно хранене, прибягва. Този микс нормално се смесва с кисело или прясно мляко. Истината е, че това е същинска калорична бомба, която се предлага единствено в случай че упражнявате интензивно.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР