Със сериозен малшанс завърши трансферният прозорец на Левски през това

...
Със сериозен малшанс завърши трансферният прозорец на Левски през това
Коментари Харесай

Втори играч не подписа с Левски, след като не мина прегледите

Със сериозен малшанс приключи трансферният прозорец на Левски през това лято, научи Sportal.bg. Младежкият национал на Босна и Херцеговина Степан Лончар няма да подпише със " сините ", макар че се бе схванал за контракт. Опорният халф не съумя да мине сполучливо медицинските проби, защото в коляното му е открита киста. Това е предиздвикало шефовете на столичани да се откажат от услугите му.

Лончар е капитан на младежкия народен тим на страната си, а също така има и хърватски паспорт, което означаваше, че няма да заеме мястото на чужденец отвън Европейски Съюз. Опорният полузащитник е на 20 години и е висок 187 сантиметра. С отбора на Широки Брег завоюва Купата на Босна и Херцеговина през предишния сезон и игра в предварителните кръгове на Лига Европа, където взе присъединяване във всичките четири срещи. Общо на сметката си има 35 дуела за тима на Горан Шабли.

Така в границите на няколко дни втори футболист, който е желан от Делио Роси не съумя да парафира със " сините ", откакто не мина медицинските проби. Бившият състезател на Интер, Торино, Палермо, Бари и Партизан Ален Стеванович също имаше проблеми с коляното, като даже върви с лекаря на Левски до Мюнхен, с цел да бъдат направени цялостни проучвания. Там прогнозите бяха, че сърбинът е контузен, като може да се възвърне след 20 дни, само че и след 3-4 месеца. Именно заради това шефовете на Левски се отхвърлиха от 26-годишното крило, което трябваше да даде изчезналата скорост в състава на 26-кратните първенци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР