Със селекцията си от хитови заглавия през октомври отново ще

...
Със селекцията си от хитови заглавия през октомври отново ще
Коментари Харесай

Зайчето Питър и филм, носител на Оскар само по Xplore TV 


Със селекцията си от хитови заглавия през октомври още веднъж ще притегли феновете пред дребния екран в уюта на дома. Сред тях са втората част на анимираната комедия „ Зайчето Питър 2: По необятния свят “, хорър филмът „ Заклинанието 3: Демоничният палач “ и спечелилият Оскар и BAFTA филм „ Момиче с капацитет “. Абонатите на могат да ги гледат неведнъж в продължение на 48 часа против налична такса. 

Абонатите на Xplore TV ще могат да наемат от и да се забавляват със „ Зайчето Питър 2: По необятния свят “. Вторият игрален филм показва новите завършения на обичания на няколко генерации обаятелен палавник Зайчето Питър, станал звезда още от отдадената му поредност книги с създател и художник световноизвестната Беатрикс Потър. Историята показва събитията откакто Томас и Беа са към този момент семейство и живеят дружно с Питър. Животът в градината доскучава на зайчето и то бяга в огромния град и се озовава в свят, в който неговите пакости са добре пристигнали. Когато фамилията му рискува всичко, с цел да го търси, настава повратният миг, в който Питър би трябвало да реши какво зайче желае да бъде. Абонатите на ще могат да проследят след 9 октомври дали Питър ще се върне при фамилията си и ще бъде зайчето, което постоянно си навлича проблеми, само че което всички обичат.

В каталога на през октомври е и основаният на същински случай от досиетата на Ед и Лорейн Уорън филм - „ Заклинанието 3: Демоничният палач “. Той е седмият филм от вселената на „ Заклинанието “, считан за най-мащабния хорър франчайз в историята. В него се споделя злокобна история за гнет, ликвидиране и непознато зло, което ще шокира даже опитните паранормални откриватели. Един от най-сензационните им случаи стартира с битката за спасението на душата на едно момче и ще ги води оттатък всичко, на което са били очевидци досега. Той отбелязва и първия случай в историята на Съединени американски щати, в който обвинен в ликвидиране се базира на обладаване от дявол в отбраната си.

 

 

През октомври феновете на Xplore TV ще открият в А1 Видеотека и кино лентата „ Момиче с капацитет “, притежател на Оскар и BAFTA за най-хубав автентичен сюжет, чийто създател е Емералд Фенъл. Той споделя за Касандра, която продължава да носи контузиите от трагично събитие в живота си и се стреми към възмездие. Самата тя взема решение да стане стопанин на ориста си и да се трансформира в катализатор на всичко, което следва да се случи в живота ѝ… и в този на другите към нея. Обикалянето на разнообразни нощни клубове и обликът на пияна и нестабилна жена се трансформират в нейна рутина, а джентълмените, „ притекли се на помощ “, в нейни жертви.

Филмите от премиум студиа в каталога на А1 Видеотека са с първокачествен тон и картина, и дават опция на потребителите на да ги гледат даже и откакто към този момент са отвън стратегиите на киносалоните. Интерактивните функционалности на Xplore TV улесняват избора за феновете, като с времето платформата „ научава “ желанията им и им предлага заглавия, подобаващи за техния усет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР