Със 130 участници в неделя (13 август) ще в 9.00

...
Със 130 участници в неделя (13 август) ще в 9.00
Коментари Харесай

Със 130 участници ще стартира първият триатлон за любители край Правец

Със 130 участници в неделя (13 август) ще в 9.00 часа ще започва първото издание на триатлона за фенове " Правец ТРИ ". В конкуренцията, проведена от състезателен клуб " Бегач ", ще се включат състезатели от България, Румъния, Холандия, Съединени американски щати, Германия, Турция, Франция и Сърбия.

Въпреки че е за фенове и няма награден фонд, надпреварата ще събере рекорден брой участници за триатлон в България. Те ще бъдат разграничени в две дисциплини - олимпийска (1.5 км плуване, 40 км колоездене и 10 км бягане) и спринтова (750 м плуване, 20 км колоездене и 5 км бягане), която е предопределена за начинаещи.

Плуването е в езерото пред хотел " Риу Правец ". Колоезденето включва една или две обиколки от преходната зона на паркинга на хотела до село Правешка Лакавица по остарелия път (под автомагистрала " Хемус " ). Бягането е по велоалеята към града и към езерото по пешеходния мост.

Участниците наложително би трябвало да се записват в събота (12 август), като получат стартовите си пакети, вземат участие в техническа конференция и предадат колелото си на уредниците до 18.00 ч.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР