Със 125 гласа За, 41 Против и 2 въздържали се,

...
Със 125 гласа За, 41 Против и 2 въздържали се,
Коментари Харесай

Паргов: СДС се превърна в лидерска партия и се разцепи, дано БСП не я последва

Със 125 гласа За, 41 Против и 2 въздържали се, Националният съвет на Българска социалистическа партия наложи на члена на Народно събрание на Българска социалистическа партия Калоян Паргов наказване - краткотрайно лишаване на правата за заемане на партийни длъжности.

Освен това му е отнето правото на участие в органите на партията и право да се кандидатира за такива в период от една година. Паргов е освободен от длъжността ръководител на Градската организация на БСП-София.

Причината да бъдем през 2020г. директни кандидати за първото място и година и половина да се сринем е напълно занимаването ни с нас самите. Българска социалистическа партия си гледа в пъпа и през 2020г. 10 месеца се занимавахме със себе си, а светът към нас се трансформира, хората също желаеха смяна. Ние хем бяхме в това, хем мислехме кой по кое време ще го назначим. " Планът Нинова " се извършва и на този стадий създателят е самата тя. Това разяснява Калоян Паргов в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" 31 члена на градския съвет, от 79, с едни измислени, съшити с бели конци претекстове, предложиха на Националното бюро да вземе това решение за санкции. Знам кои са тези хора, само че открих това писмо отнякъде, не ми дадоха опция да се срещна с претекстовете, с цел да мога да дам стимулирано мнение. От тези 31 души или работят във ведомства или чакат да бъдат назначени във ведомства. Аз познавам всички тези хора, само че ми е болно, че съвестта коства толкоз малко ", сподели Паргов.

" От тези 120 души, които са се подписали за моето наказване към 25-30 индивида ми се обадиха и аз ги попитах какво желаят и те ми споделиха, че нямат избор и ще се подпишат и ме помолиха да им простя. Аз няма да спра да се боря с лицемерието, с подлостта и с този вид порядки в Българска социалистическа партия. Мога да апелирам и жалбата е подготвена ", разяснява той.

" Българска социалистическа партия са изгубени във времето, в динамичното време на рецесия. Въпросът за властта е главен за всяка партия, те са идеологично изгубени. Общото сред Българска социалистическа партия и Съюз на демократичните сили е, че те са партии на хрумвания и полезности. Съюз на демократичните сили се трансформира в лидерска партия с Иван Костов отпред, само че в един миг до каква степен стигна - тя се разцепи. Не ми се ще това да е ориста на Българска социалистическа партия ", сподели още Паргов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР