Сърцето на Хепи Ванче все още е свободно. Това разказва

...
Сърцето на Хепи Ванче все още е свободно. Това разказва
Коментари Харесай

Хепи Ванче хвърли бомба след победата във Фермата

Сърцето на Хепи Ванче към момента е свободно. Това споделя самата тя в изявление пред ladyzone.bg. Ваня Илиева, спечелила огромната премия във " Фермата " 6, повдигна завесата за персоналния си живот, който другояче рядко разисква.

„ Просто в действителност ми се желае да се установя някъде. Не знам къде. Не знам дали това ще е вярното нещо за мене, тъй като аз кипя от сила. Но ми се желае да си имам семейство мое си. Всичко да ми е окей – да сме здрави, въобще… баби и дядовци да стават нашите. Дай Боже да са здрави. Нормално е, обикновено е, това е кръговрата на живота. Годините си минават и всичко някак безлично, хубаво е, обаче, се обезсмисля ", откровена е Ваня.

Тя обаче откровено декларира, че усеща публичен напън от хорските мнения във връзка съкровената си фантазия да има лично семейство: „ Едва ли не – тъй като пътуваш, няма да си хванеш мъж. Какво да направя? Да седна там на една скамейка и да си сложа табелка „ Хайде, предложение очаквам! “. Нали би трябвало да действаме, да сме дейни, нещо да се случва. И в случай че е писано, би било прелестно! “.

Тя споделя, че е имала предпочитание да пусне котва тук в България – това нейно предпочитание е обвързвано и с фантазията й да се откри някъде за непрекъснато и да сътвори лично семейство. Но сърцето й към момента е свободно. Над тази нейна цел надвива пристрастеността й към необятните ширини на морето: „ Пообиколих българското Черноморие, пробвах да си измисля някакви неща да се занимавам, най-после си ми залипсваха лодките. Така че просто се върнах към това, което обичам да върша! “.

„ Всяка едно завръщане там е все едно си отиваш у дома, тъй като ти си положил основите и ти знаеш кое камъче си поставил, доста е готино. Мисля, че ние сме една от най-късметлийските ферми, в случай че щеш, тъй като хем е покрай София, хем продължава да действа “

Хората не престават да се вълнуват дали Хепи Ванче е съумяла да си закупи мечтаното жилище с премията от „ Фермата 6 “. Тя декларира, че не схваща за какво този въпрос е толкоз забавен за обществото: „ Имайте поради хора – по тази причина отидох да работя, с цел да не кажете след това „ Хепи Ванче пропиля парите, до момента в който пътува! “. Разказва, че продължава да работи, с цел да си събере и останалата част от нужните средства, с цел да си закупи апартамент, защото премията от формата е незадоволителна, имайки поради цените на парцелите у нас.

Фактът, че в последната година е постоянно обсъждана, дефинира като „ замайващ “. Не схваща и за какво един ден хората пишат хейт мнения, а на идващия - ласкателни. „ Влияя се доста от най-различни отзиви. В същото време би трябвало да си пребивавам моя си живот и да не разрешавам на нещо отрицателно да ми въздейства. Ако то е отрицателно. Но пък има доста хора, които се кефят и пишат, че ги въодушевявам и че с всяко едно стори и те желаят да пътешестват. Ако в действителност моят отпечатък върху всички е позитивен и карам някой различен да прави нещо положително за себе си – дали ще тренира, дали ще се усмихва повече, дали ще пътешества, дали ще си повярва и ще мечтае, и ще твори, супер! Тогава значи съм щастлива! “, прибавя Ваня.

За късия интервал, за който се завръща в България, отделя най-вече време на фамилията си. Успяла е да се види с някои от най-близките си другари, както и да се върне към неповторимото преживяване „ Фермата 6 “. И то навръх същата дата, на която завършват фотосите на миналогодишния сезон.

Ваня споделя, че пандемията не е повлияла на ужасно й лято и прави заключението, че всичко опира до психическата настройка. Възползвала се е от всеки свободен ден, с цел да се любува на красивата гръцка столица Атина.

Наскоро притежателят на стопанството Андрей е имал рожден и по този мотив да се събрали доста от участниците от „ Фермата 6 “. Ваня не е съумяла да участва, само че е изненадала своите съфермери с огромно плюшено сърце и стихотворение – както тя самата сподели: „ Точно в мой жанр! “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР