Сърцераздирателна снимка, която показва цената на социалната дистанция, трогна хиляди

...
Сърцераздирателна снимка, която показва цената на социалната дистанция, трогна хиляди
Коментари Харесай

Цената на социалната дистанция: Дядо се запозна с внучето си през прозорец

Сърцераздирателна фотография, която демонстрира цената на обществената отдалеченост, трогна хиляди в обществените мрежи – дядо се срещна с внучето си за първи път през прозорец.

Фотографията е направена от Ема Гал в Ирландия, където хората също упражняват обществена отдалеченост и изолираност за да се предпазят от COVID-19.

На фотографията братът на Ема – Микеал държи в ръцете си новородения си наследник Фаолан. През прозореца наднича татко им – възрастен мъж, който не може да прегърне новороденото си внуче поради общественото разграничаване.

„ Три генерации обществено разграничаване – татко ми се срещна с внучето си за първи път “, написа Ема в „ Туитър “.

Three generations of social distancing as my dad meets his grandson for the first time pic.twitter.com/uyHHgBBXxb
— Emma (@emmabethgall) March 21, 2020
Пред английския „ Индипендънт “ дамата разяснява, че в действителност е извънредно тъжно, че той не може да прегърне внучето си сега. „ Цялото семейство се надяваме на една огромна прегръдка в най-близко бъдеще “.

Снимката резонира с възприятията на хиляди хора по целия свят, за които най-трудното по време на обществената изолираност е неналичието на фамилията им и невъзможността да се видят с тях, с цел да ги защитят от ковид.
COVID-19: Какво е обществено разграничаване и за какво е значимо в този момент Това е идната доста значима стъпка при оправянето с пандемията от ковид
Семейството получи стотици мнения в „ Туитър “ с пожелания, като един консуматор написа: Това е пъкъл. Благодаря, че ни показвате какво би трябвало да създадем, с цел да сме в сигурност. Къса ми се сърцето, че един дядо не може да прегърне внучето си.

Ирландия сега на процедура е под карантина, защото актуалният министър председател Лео Варадкар забрани всеобщите събирания и затвори учебни заведения и университети на територията на страната.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 190 3 3 3 Света 350672 13242 15321 100569 Заразени* Нови Починали България 190 3 3 Света 350672 13242 15321
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР