SARS CoV-2 е създадена от американците рекомбинирана ваксина за прилепи

...
SARS CoV-2 е създадена от американците рекомбинирана ваксина за прилепи
Коментари Харесай

Таен доклад уличава САЩ в създаването на коронавируса

" SARS CoV-2 е основана от американците рекомбинирана ваксина за прилепи или неин прекурсорен вирус. Той е основан в границите на стратегия на Eco Health Alliance и Уханския институт по вирусология (УИВ), както бе предположено от сведенията за възможното му приключване от лабораторията. Подробностите по тази стратегия са укрити след започването на пандемията. Тези елементи могат да бъдат открити в предлагането за план на Eco Health Alliance до предохранителната стратегия на DARPA с номер HR00118S0017, с дата март 2018 година - документ, който към момента не е обществено оголен. "  
Това написа в отчет, обнародван от Project Veritas, който разбуни духовете в медиите през предходната седмица. Project Veritas е журналистическо обединяване с нестопанска цел, което прави скандални разкрития, разкриващи корупция, непочтеност, разпра, разхищаване, измами и други нарушавания както в обществените, по този начин и в частните институции. 
Докладът е получен от Project Veritas от морския пехотинец майор Джоузеф Мърфи, някогашен помощник на DARPA (Агенцията за Съвременни научни планове на отбраната) - държавната организация към Министерство на защитата на Съединени американски щати, която се занимава с развиването на новите технологии в американската войска. Документът " Разследване на произхода на SARS CoV-2 с разбор на секретни документи на държавна стратегия на Съединени американски щати " е от 13 август 2021 година и е адресиран до Главния контрольор на Департамента по защитата.
Докладът е отдаден на защитавана надълбоко информация, която до през днешния ден няма своето публично удостоверение от високите етажи на американската администрация.През 2018-а DARPA отхвърля искане за финансиране на проучване на ковид от страна на Eco Health Alliance. Аргументите са, че това проучване е прекомерно рисковано и евентуално нарушаващо възбраната
за осъществяване на патогенни опити.
По-късно обаче въпреки всичко някой дава зелена светлина на плана, както и средства за реализирането му и това е NIH/NIAID (Национален Институт по алергии и инфекциозни заболявания, чийто началник е доктор Антъни Фаучи). Изследването е извършено и от него се пръква SARS CoV-2 или Covid-19 още през август 2019 година.
Джоузеф Мърфи напомня причините на DARPA за отменяне на плана, кръстен Project Defuse: „ Предложението не загатва и не прави оценка евентуалните опасности от проучванията за увеличаване на функционалността (GoF) “.

Журналисти от Project Veritas се обърнали към DARPA за коментар по отношение на скритите документи и разговаряли с РR шефа Джаред Адамс, който дал отговор: „ Не ми звучи обикновено “, когато бил запитан за метода, по който са засекретени документите (според Project Veritas - в строго секретно споделено устройство).
И в този момент, и по времето, когато Eco Health Alliance въпреки всичко получава финансиране от NAIAD - Национален Институт по алергии и инфекциозни заболявания е под управлението на доктор Антъни Фаучи и с неговия параф е утвърдено продължението на проучванията в Ухан, Китай и в още няколко обекта в Съединени американски щати.
Д-р Фаучи неведнъж е твърдял под клетва, че NIH и NAIAD не са взели участие в сходни изследвания с програмата EcoHealth Alliance, нито са финансирали сходни планове. Но съгласно документите, получени от Project Veritas, се оказва, че това не е истина.  
Докладът на майор Мърфи разказва в детайли, с изразена дълбока угриженост, обстоятелства, касаещи увеличението на функционалната стратегия на COVID-19, укриването на документи, потискането на евентуални лечебни средства, като ивермектин и хидроксихлорохин, и иРНК имунизациите.

Във видео, оповестено предишния понеделник, основният изпълнителен шеф на Project Veritas, Джеймс О'Кийф, зададе общоприет въпрос на DARPA:„ Кой в DARPA взе решението да погребе истинския отчет? Те можеха да вдигнат червени флагове пред Пентагона, Белия дом или Конгреса, което можеше да предотврати цялата тази пандемия, която докара до гибелта на 5,4 милиона души по света и аргументи доста болежка и страдалчество на доста милиони други. " Д-р Антъни Фаучи към момента не е дал отговор на настояването на Project Veritas за коментар по случая.
Тук можете да прочетете цялостния текст и обобщение на предлагането за безплатна помощ от страна на EcoHealth към DARPA и други документи по разкритията на Project Veritas.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР