Сърбия винаги е била неразделна част от Европа и е

...
Сърбия винаги е била неразделна част от Европа и е
Коментари Харесай

Борисов: ЕС има мъдри и сигурни Балкани, които не генерират проблеми


Сърбия постоянно е била неразделна част от Европа и е в сърцето на Европа. Балканите са натоварени с история, войни, кръвопролития. Ние 130 години по-късно още веднъж си приказваме за това по какъв начин да устроим по този начин Балканите, че хората да живеят по-добре. Това сподели министър председателят Бойко Борисов в Белград, съобщи специфичният делегат на БГНЕС в сръбската столица Георги Пашкулев.

Аз срещнах сътрудниците със срещата в София с водачите на Западните Балкани, с това, което работим по коридорите 8 и 10, което не носи риск за Европейски Съюз, а народите на Балканите имат опция да видят, че освен сме част от Европа географски, само че и сме неразделна част от тях. Ние всички дружно не би трябвало да генерираме проблеми, би трябвало да покажем мъдрост, че сме си научили уроците от историята, добави Борисов.

Европейски Съюз има едни мъдри, прогнозируеми, сигурни Балкани, които не генерират проблеми, а желаят да съблюдават всички правила, които европейската народна власт постанова - господство на закона, инфраструктура, правила, по-високи приходи за хората. Нашата дружба не е ориентирана против никоя страна – тя е да даде повече опция за повече вложения и повече градежи в Балканите. Там, където се строи, там няма войни, безапелационен е Борисов. Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР