Сърбия намеси и България в готвения атентат“ срещу президента Александър

...
Сърбия намеси и България в готвения атентат“ срещу президента Александър
Коментари Харесай

Снайперът за убийството на Вучич бил изпратен в България

Сърбия намеси и България в „ готвения атентат “ против президента Александър Вучич.„ Черногорската формация „ Кавачки клан “ на Радойе Звичер изпраща снайпера от Словакия в България. Оттам той е трябвало да бъде взет от професионален палач, нает за атентата против Вучич през февруари тази година. Става въпрос за професионален палач от чеченски генезис “, пишат проправителствените издания „ Ало “, „ Информер “ и „ Сърбия Данас “, като се базират на „ източници от проверяващите органи “.

Публикациите разкриват, че „ за ликвидирането на сръбския президент килърът щял да получи 1 млн. евро “, тъй като ставало въпрос за експерт. Той е бил нает персонално от кума на Звичер Мики Плави-Дебелият, който бе част от незаконната група „ Пинк пантер “.

По данни на проверяващите в Белград черногорската мафия е наела 15 души за организирането на атентата против Вучич. Те са имали за задача да наблюдават придвижването на президента и да се грижат в Чечня за килъра. Планът обаче се провалил заради „ информацията от Европол до сръбската полиция “.

Соченият за непосредствен до Вучич основен редактор на „ Информер “ Драган Вучичевич показва и повода за готвения атентат – Звичер желал да отмъсти на сръбския президент, тъй като „ Вучич разрушил наркомрежата му в Сърбия и района “.

Сръбските медии в детайли описват по какъв начин пушката е открадната от секретните хранилища в Братислава и по-късно е прехвърляна през няколко страни в Европа, с цел да стигне до България. Сръбският министър председател Анна Бърнабич разяснява през миналата седмица, че опасността против президента не е отминала, а някогашният съпартиец на Вучич – водачът на Сръбската радикална партия Войслав Шешел, персонално уточни като уредник на готвения атентат наркомафиота Звичер.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР