Сърбинът Младен Кръстаич ще продължи да води националния отбор на

...
Сърбинът Младен Кръстаич ще продължи да води националния отбор на
Коментари Харесай

Кръстаич ще продължи да води националите

Сърбинът Младен Кръстаич ще продължи да води националния тим на България. Вчера в родината му се появи информация, че експертът може да застане отпред на израелския Макаби Хайфа след края на клубния сезон, само че от Българския футболен съюз не я удостоверяват. " Кръстаич остава народен селекционер ", сбито разясниха от " Бояна " пред Sportal.bg .
 В Сърбия и Израел: Кръстаич пред разлъка с България В Сърбия и Израел: Кръстаич пред разлъка с България
Припомняме, че сръбският ментор пое " лъвовете " през предишното лято, като в първите си четири мача отпред на България не записа проваляне - победи над Гибралтар и Северна Македония в Лигата на нациите, победа над Кипър в контрола и реми с Люксембург в друга инспекция. 
17  Унгария - България 3:0
В европейските квалификации обаче селекцията на Кръстаич претърпя две бързи провали - от Черна гора и Унгария, което за момента ни отрежда последно място в групата, от която първите два тима се класират за Евро 2024 в Германия. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР