Сърбинът Алекса е поредният участник в Игри на волята, срещу

...
Сърбинът Алекса е поредният участник в Игри на волята, срещу
Коментари Харесай

"Хитър и манипулативен тарикат!": Сърбинът Алекса ли е най-мразен в "Игри на волята?

Сърбинът Алекса е следващият участник в " Игри на волята ", против който се изсипва невиждано количество хейт онлайн. Според потребителите той е " остроумен и манипулативен хитрец ", чиято тактичност е да се крие зад дамите в неговото племе. Ето и някои от най-крайните мнения от Фейсбук страницата на Vbox7, запазили сме истинския правопис на потребителите:

@Merilen Gotinata:
Хитър и манипулативен хитрец! Иска да си вържи гащите,като се заобикаля от слаби и много глупави играчки.Прави се на мъжага с цел да печели утвърждението на тези,които знаят, че са слаби.

@цветанка чолакова:
Много добър стратег е, пази дамите издига се в очите на публиката, само че най-после ще се изправи против дамите и ще бъде победител. Страхотна тактичност, само че психо офанзивите му против тези които не му се подчиняват е гадна.

Виж още: Лефтеров след " Игри на волята ": " Не съм ревнувал Мирела от Валери, само че имам благосклонности към Мани! "

@славка иванова:
Аз пък не разбирам, за какво от продукцията непрестанно излъчват изявления и мнение на " всезнаещите " ",всеможещите ", Алекса и Джаферович - най- лансираните, най- огромните интриганти, която назовават 'социални игри... Какво е обществена игра - да извърташ нещата,както ти изнася,да приказваш едно пред едни и други- пред други, да се гордееш с лицемерието си, да мачкаш душевен другите...Или задачата е да се покаже,че печели и върви напред друг,който е почтен и заслужен, а интриганти,лицемери...,



@Христина Лунгарова:
Пълни нелепости, чак пък любим на цяла България е прекомерно. На мен не ми харесва този Алекса. Ако би трябвало да бъдем почтени той е човек със свои положителни и неприятни качества. Понякога става приветлив на феновете тъй като е самокритичен и когато сбърка никой не може да го убеди, че е бил прав. Ей тогава доста ми харесва. Просто си е добър и безрезервен човек, само че в играта му се постанова да прави кофти осъществявания.

@Slavka Karcheva:
Достатъчни са ни неговите операции, подчертаване пред дамите, втълпяване на мнението и решенията си. Я се спрете и вие да ни го " навирате ", все едно е центъра на вселената ни. Ние сме хора с мнение и виждане върху казуса Алекса + Виктория =на измама, на АЗ споделих, а вие ще решите, само че както аз споделих...

И въпреки всичко откри се и един консуматор, който да похвали представянето на Алекса:

@Reni Veleva:
Заслужава да е на край! Страхотно момче! Вижда се,че е играч от класа.....знае по какъв начин да работи в екип! Грижовен за племето,а най към този момент почита дамите......не мисли единствено за себе си! Алекса и Гого заслужават да са на край!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР