Сара Младенова от Шумен бе коронована за най-красива българска за

...
Сара Младенова от Шумен бе коронована за най-красива българска за
Коментари Харесай

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ: Новата Мис България е без нито една корекция

Сара Младенова от Шумен бе коронована за най-красива българска за 2021 година на конкурс в столицата в събота вечерта. Добрата вест се разнесе стремително, а шуменци извършиха обществените мрежи със заслужена горделивост.

Сара е на 17 години и е 11 клас в СУ " Йоан Екзарх Български ", в паралелка с испански език. Хубостта ѝ в действителност е впечатляваща. И освен това. " Сара е извънредно добър човек, познаваме я още от първи клас ", споделят учителите и шефът на влиятелната филантропична гимназия Валя Тодорова.

Какви качества би трябвало да има бъдещата " Мис България "? Този въпрос задали на Сара на финалния кръг от състезанието. А тя самоуверено дала отговор: " Според мен би трябвало да има естествена българска хубост, да бъде добра, да има положително сърце, да обича да оказва помощ на хората, да е дисциплинирана, осъществена, да е всеотдайна в нещата, които прави и с които се захваща ".
свързани новини3066преди 20 часа
Невероятно, само че макар нежната си възраст, шуменката покрива всички тези критерии. По лицето на красивицата няма никаква външна интервенция и химия, всичко е естествено. Дори устните, за които постоянно я подпитват. " Генетично са ми по-големи ", безапелационна е тя. Благодарна е за хубостта си на двамата си родители. Признава, че от време на време ѝ е минавало през разум да пипне нещо, само че декларира, че не би го направила, тъй като най-важна е естествената хубост.

Сара е висока 180 см и тежи 64-65 кг. Може да се каже, че е самообразован модел, не е част от организация. През 2012 година за първи път спечелила " Мини Мис Североизточна България ", написа " Труд ".

Не пази никакви диети, даже обожава да подготвя торти и мъфини, само че рядко ги употребява. Ключът към хармоничното ѝ тяло е спорта. Тренира фехтовка интензивно повече от 8 година и е в националния тим за кадетки и девойки. Майстор е на рапирата. По интелигентния спорт на толерантността я запалил татко ѝ, който е някогашен национал и неин треньор.

Сара е в спортна зала " Плиска " всеки ден по три часа, от време на време тренировките ѝ са по-кратки, само че двуразови. Намира време даже да тренира първокласници, бъдещи фехтовачи. Амбицията ѝ е да бъде образец за дребни деца и такива в неравностойно състояние, тъй като фехтовката е малко развъртян спорт у нас, а другояче е доста потребен и би трябвало да се разпространява.

Сара споделя, че се усеща еднообразно добре и в специфичния костюм на фехтовач с рапира в ръка и в бална рокля на подиума. През 2019 година обаче се наложило да избира сред двете и тогава спортът надвил. Сара спечелила състезанието " Мис Шумен " и трявало да показа града на " Мис България ". Датите съвпаднали с европейската купа в Австрия и момичето избрало рапирата. Не съжалява за решението си. Първо, тогава била вложила доста труд, готвила се настойчиво за надпреварата. А и решила, че е още дребна да се впуска в конкуренцията за " Мис България ". Оказала се права в избора, тъй като в Австрия имала най-хубавото показване от всички българи.

И второ, ориста постоянно си знае работата - в този момент, три години по-късно, короната е на нейната глава. Случилото се по този начин, че през 2021 година Шумен изпратил още веднъж " хубавица 2019 " на състезанието, тъй като пандемията провалила тазгодишния конкурс.

Щастливата Сара признава: " Не чаках короната. Бях се настроила да се развличам, да се срещна с доста хора, да ми бъде забавно, само че нямах огромни очаквания, а ето, че се случи ". Категорична е, че всяко едно от 16-те девойки участнички било доста красиво и конкуренцията по никакъв начин не била дребна. В залата кураж ѝ давали майка ѝ и едни от тримата ѝ братя. Първа да я поздрави звъннала най-хубавата ѝ другарка Маргарита и от този момент телефонът ѝ не стопира да звъни.

След състезанието ѝ предстоят доста задължения, събития, фотосесии, присъединяване в " Мис Планета " и несъмнено, продължава учебното заведение. За в този момент онлайн. Сара споделя, че е най-добре да са в класната стая, само че щом ситуацията го постанова, " по този начин да бъде ". Успехът на " Мис България " е сред доста добър и отличен, а обичани са ѝ българският и литературата.

Обича да поддържа връзка с хора и по тази причина една от упоритостите ѝ е да учи публицистика. Със сигурност ще остане в България. " Винаги съм се чувствала по-добре тук. Като съм ходила на надпревари и лагери в чужбина, постоянно ме е хващала носталгията и не мога да си показва да пребивавам в чужбина ", признава шуменката.

Всички от мощния пол, които към този момент са запленени от хубостта на Сара, би трябвало да знаят, че сърцето ѝ е заето. Приятелят ѝ е шуменец и учи в столицата.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР