Сара Ифтекхар ще бъде първата участничка на конкурса "Мис Англия",

...
Сара Ифтекхар ще бъде първата участничка на конкурса "Мис Англия",
Коментари Харесай

Ново 20! Първата жена с хиджаб на Мис Англия

Сара Ифтекхар ще бъде първата участничка на състезанието "Мис Англия ", която ще дефилира на подиума с хиджаб. 20-годишната студентка от Хъдърсфийлд е от пакистански генезис и желае да промени вижданията за хубостта.
Сара споделя в обществените мрежи, че е безпределно разчувствана от обстоятелството, че е определена измежду финалистките, които ще се борят за короната най-красива жена на Острова.
"Не мога да осъзная какъв брой е необикновено моето име да е измежду тези на финалистките за "Мис Англия " 2018! " Към момента профилът на хубавицата в Инстаграм не е деен.
Изданието "Дейли Мейл " написа за благотворителната акция, която Сара е почнала в платформата GoFundMe. Сара ще бъде една от 50-те участнички, които ще се борят за короната във вторник. Тя е определена от на 20 000 девойки, които са декларирали предпочитание за присъединяване в състезанието. Тя споделя "Участвам в състезанието, с цел да покажа, че хубостта няма рамки. Всеки един от нас е хубав по собствен личен метод, без значение от тегло, раса, цвят на кожата ".
Ако завоюва конкуренцията, Сара ще показва страната си на състезанието "Мис Свят ", който ще се организира в Китай.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР