Сър Иън Маккелън отново ще се превъплъти в Хамлет, 50

...
Сър Иън Маккелън отново ще се превъплъти в Хамлет, 50
Коментари Харесай

Иън Маккелън отново става Хамлет

Сър Иън Маккелън още веднъж ще се превъплъти в Хамлет, 50 години, откакто изигра принца на Уилям Шекспир. Новата пиеса ще се играе в Theatre Royal Windsor. Въпреки че театрите към момента нямат право да одобряват аудитория, подготовките ще могат да стартират идната седмица, като прецизно се съблюдават всички ограничения за сигурност.

Постановката е продуцирана от Бил Кенрайт и режисирана от Шон Матиас, с който Иън е работил няколко пъти през кариерата си и с който имаше връзка в продължение на 10 години през 80-те години на предишния век.

„ Късметлия съм, че още веднъж ще мога да работя. Благодаря на Бил и Шон за поканата и техния оптимизъм “, споделя сър Маккелън.

„ Още чакаме да ни оповестят, по кое време ще можем да представим пиесата пред аудитория онлайн. Но по този начин или другояче ще бъде освежаващо да излезем от домовете си, да се върнем в репетиционната и да допринесем за възобновяване на английския спектакъл “, разяснява Матиас.

Това ще бъде първата продукция в Theatre Royal Windsor, която започва, откогато залите затвориха при започване на март. Сър Маккелън последно изигра Хамлет през 1971-а в пиеса на Робърт Четуин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР