Сапунката около голмайстора на ЦСКА - Жорди Кайседо, приключи... поне

...
Сапунката около голмайстора на ЦСКА - Жорди Кайседо, приключи... поне
Коментари Харесай

Тука има, тука нема - къде е Жорди Кайседо?

Сапунката към голмайстора на ЦСКА - Жорди Кайседо, завърши... най-малко към този момент. Нападателят се причисли към своите съотборници в лагера в Австрия и тази заран организира първата си подготовка.

От ЦСКА оповестиха, че в събота еквадорският национал се е завърнал от Истанбул в София, където е бил през последните три дни, дружно със своя сътрудник. А какво е правил в Истанбул? Отговорът на този въпрос е явен на всички.
 Кайседо с първа подготовка в Австрия! ЦСКА разгласи, че нападателят ще бъде сурово осъден
Кайседо с първа подготовка в Австрия! ЦСКА разгласи, че нападателят ще бъде сурово осъден

Кайседо първо закъсня с прибирането си в България поради самолетни несгоди, а след това, без да даде резонно пояснение

Най-лошото е, че всичко това се е случвало зад тила на ЦСКА. Преди към седмица " алените " оповестиха, че в офисите на " Драган Цанков " не е постъпвала оферта за нападателя. Наложи се ЦСКА да заплаши Кайседо и сътрудника му, че клубът ще си търси правата по правосъден ред и хоп - нападателят цъфна в Австрия.

ЦСКА разгласи, че Жорди ще бъде сурово осъден, което най-вероятно ще бъде под формата на парична глоба. Но идва въпросът: " И какво от това? ". Привържениците на " алените " са мощно обезпокоени от обстоятелството, че най-вероятно Кайседо към този момент няма предпочитание да се подвизава на " Армията ".
 ЦСКА: Нямаме информация къде се намира Кайседо, ще търсим правата си по законов ред
ЦСКА: Нямаме информация къде се намира Кайседо, ще търсим правата си по законов ред

" Това е следващият случай, в който Кайседо и мениджърът му постъпват неточно към ЦСКА "

Добрите изяви на еквадорския национал ускориха интереса към него и това е обикновено. Но не е обикновено мендижърът му да му мъти главата и да работи тайно зад тила на ЦСКА. Кайседо доста бързо би трябвало да обясни всички неща с управлението и старши треньора, и да се вземе решение за неговото бъдеще, което естествено визира директно и краткосрочното бъдеще на ЦСКА.
 Снимка 578970
Източник:

Защо краткосрочното? Защото в последните години ЦСКА постоянно намираше голови хищници, които след това успяваше да пласира за съществени трансферни суми. Ясно е и че Кайседо няма да остане до пенсия в клуба.

Каранга, Мауридес, Али Соу и Кайседо сигурно оставиха своя отпечатък в Борисовата градина. Феновете на " алените " си късаха ризите след всеки един трансфер на изброените, само че ЦСКА постоянно успяваше да размени всеки идващ с по-добра версия на предходния. Максимата, че никой не е по-голям от ЦСКА е изцяло точна, както и че няма незаменими хора.

От тази позиция, персонално аз съм спокоен, че още веднъж ще бъде открит подобаващ профил на нападател, който ще къса мрежите по терените на Първа лига. Още повече и с съвършените нови попълнения - Лазар Туфегджич и Станислав Шопов, които няма по какъв начин да не допринесат за головата мощност на клуба. В първите три контроли сигурно двамата се отличиха и демонстрираха класата си.
 Футболен сътрудник или робовладелец? Жорди Кайседо да внимава доста с Ернан Банято!
Футболен сътрудник или робовладелец? Жорди Кайседо да внимава доста с Ернан Банято!

Номерата няма да минат пред ЦСКА

Времето обаче притиска ЦСКА. Въпросите, които си задават последователите на " армейците " са основателни. " Ще остане ли в ЦСКА? Има ли откупна уговорка? Има ли предпочитание да продължи да пази цветовете на клуба? Ще бъде ли оня Жорди от първия полусезон... или ще бъде разсеяната версия от втория? ". Все въпроси, които разумно не престават да терзаят почитателите, а новият сезон чука на вратата.

И ще завърша с това, с което започнах. Сапунката завърши... най-малко към този момент.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР