Сапунът е най-големият враг на коронавируса, потвърди ръководителят на Катедрата

...
Сапунът е най-големият враг на коронавируса, потвърди ръководителят на Катедрата
Коментари Харесай

Проф. Емил Воденичаров: Сапунът пука вируса като мехур

Сапунът е най-големият зложелател на ковид, удостовери ръководителят на Катедрата по хигиена в Медицинския университет професор Емил Воденичаров и изясни, че той пука молекулите на вируса като мехур, представен от " Бул Нюз ".

„ Търговският сапун, който се продава необятно, има изобилие на синтетични амфифилии, които са мазнини и доста наподобяват градежа на мазнините на обвивката на вируса. Тези мазнини на обвивката на вируса управляват какво влиза и какво излиза от този вирус. При среща с амфифилиите те ги одобряват за себеподобни и ги пропущат да влязат.
Влизайки вътре във вируса, едната доктрина включва дезинфекционните свойства, тези амфифилии, мазнини, а другата доктрина е, че трансформират отношението сред белтъци, мазнини и РНК. Влизайки, тези амфифилии покачват вътрешното налягане във вируса и сходно на сапунен мехур в даден миг еластичността на тази обвивка се преодолява и се пръска “, изясни специалистът.
Той предложи на хората по селата да се снабдят с хлорна вар за стерилизация.
„ Това е остаряло изпитано средство, което е доста дейно. Един кг се разтваря в 10 литра вода и се слага на мрачно за 24 часа да стои. Разбърква се, 3 литра от този концентрат се смесват с 3 литра и половина вода и се получава антисептичен разтвор “, съобщи още той.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР