Съпругата, с която Кевин Костнър е в развод, поиска от

...
Съпругата, с която Кевин Костнър е в развод, поиска от
Коментари Харесай

Съпругата на Кевин Костнър поиска близо четвърт милион долара на месец за издръжка на децата

Съпругата, с която Кевин Костнър е в бракоразвод, изиска от него да отделя по близо четвърт милион $ месечно, с цел да се грижи за децата им, оповестява уеб сайтът Ти Ем Зи.

Костнър даде да се разбере посредством правните си документи, че счита настояването на отчуждената си брачна половинка за обеден обир, прецизира уеб сайтът.

Кристин Баумгартнер подаде нови документи, в които упорства съдът да принуди Кевин Костнър да отделя 248 000 $ месечно за прехрана на трите им деца. Тя твърди, че главозамайващата сума е единственият метод тя и децата да " живеят на равнище, доближаващо се до стандарта, на който децата ще се радват, до момента в който са под грижите на татко си в бъдеще ". Баумгартнер разгласи още, че желаната сума не включва таксите за образование в частно учебно заведение, здравните грижи и разноските, свързани със спорта, които тя също държи той да заплаща .

Източници, които са директно осведомени, споделят пред Ти Ем Зи, че Кевин Костнър към този момент заплаща 100% от разноските на децата. В допълнение към разноските Костнър е показал в подадените документи, че е подготвен да дава в допълнение 38 хиляди $ на месец.

Кристин Баумгартнер счита, че голямото благосъстояние на Кевин Костнър е повече от задоволително, с цел да покрие настояването й, като твърди, че общият приход на холивудската звезда през предходната година възлиза на 19,5 млн. $, написа Българска телеграфна агенция. Семейните им разноски, твърди тя, са били 6,6 млн. $. Поддръжката на многочислените им парцели също не е евтина - към 2 млн. $ годишно, разкрива Кристин.

Неотдавна Костнър подаде документи в съда, тъй като Кристин отхвърля да се изнесе от един от парцелите му, макар ясните условия в предбрачния им контракт , които я задължават да напусне имението до избрана дата, откакто подаде молба за бракоразвод. Тя обаче заяви обществено, че не може да си разреши да се реалокира. Костнър я отвърна, че разполагала с 1,45 млн. $ в банковата си сметка - повече от задоволително, с цел да наеме жилище.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР