Съпругата на вече бившия президент на САЩ Доналд Тръмп -

...
Съпругата на вече бившия президент на САЩ Доналд Тръмп -
Коментари Харесай

Мелания: Най-първата дама на САЩ - slava.bg

Съпругата на към този момент някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп - Мелания ще бъде запомнена като най-красивата първа дама в историята на Америка. По време на 4-годишния мандат на своя брачен партньор Мелания сподели извънреден жанр, ловко подбирайки визията и тоалетите си. 51-годишната някогашна моделка бе неразделно до Доналд Тръмп по време на неговите изяви, издигайки до нови върхове купата на първа дама на Съединени американски щати. Неслучайно тя бе избрана като най-първата дама на Америка. За последната си поява тя бе подбрала грациозен черен костюм, носеше тъмни слънчеви очила, черни обувки на "Christian Louboutin " и черна чанта Бъркин на "Hermès ".

Самият Доналд Тръмп похвали своята брачна половинка в последната си изява като президент. "Нашата първа дама е доста изящна и красива жена и по този начин известна измежду хората, по този начин известна ", сподели той, преди да предложения половинката си да се обърне към събралите се фенове.

"За мен беше най-висока чест да бъда ваша първа дама. Благодаря за обичта и поддръжката. Ще бъдете в мислите и молитвите ми. Бог да ви благослови, Бог да благослови фамилиите ви и Бог да благослови тази красива страна ", сподели Мелания Тръмп
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР