Съпругата на тенис звездата Рафаел Надал - Мария Франческа Перейо

...
Съпругата на тенис звездата Рафаел Надал - Мария Франческа Перейо
Коментари Харесай

Надал и съпругата му Мери очакват първа рожба



Съпругата на тенис звездата Рафаел Надал - Мария Франческа Перейо е бременна с първото им дете, съгласно испанското списание " Hola! ". " Рафа ще става баща ", гласи обявата. 

 

33-годишната хубавица била понаедряла в региона на корема и това се виждало от банския ѝ костюм на борда на яхтата, където тя и 22-кратният притежател на " Големия шлем ", се любуват на отмора си.

 

Имаше много упорити клюки, че обичаната още от детството жена на Рафаел, чака дете, тъй като стартира да носи по-широки облекла, а също така се появи с маска за лице на неотдавнашния край на Шампионската лига сред " Ливърпул " и " Реал Мадрид ".

 

Все още няма коментар по тематиката от тенис звездата или брачната половинка му, с която излизат 14 години, преди да се оженят през октомври 2019 година в английска цитадела в Майорка.

 

В момента те почиват именно в този регион с група другари на борда на " Great White " - 24-метровата яхта, която спортистът построи по поръчка преди две години за малко над 5 млн. евро.

 

Чичото на Рафаел и някогашен треньор Тони Надал сподели предходната седмица, че е убеден, че 36-годишният тенисист ще играе на " Уимбълдън " по-късно този месец, макар проблемите си с травмата.

Двукратният победител в " Уимбълдън " се подложи на лекуване от синдрома на Мюлер-Вайс, хроничната контузия, с която бе диагностициран през 2005 година в левия крайник.

През март 2018 година Рафаел сподели пред списание " Hola! ": " Очевидно имам намерение и желая да основа семейство. Обичам децата и бих желал те да вършат това, което желаят в живота ".

Мери се отхвърли от работата си в застрахователния бизнес, с цел да стане шеф " Проекти " във фондацията на Рафаел Надал, която той основа преди повече от 10 години.

Тя е известна като необикновено предпазлив човек. Имението, в което испанската двойка избра да се ожени - Ла Форталеза, е с аспект към залива Поленса в североизточната част на Майорка. Там подписа брак и  звездата на " Реал Мадрид " Гарет Бейл с Ема Рис-Джоунс през юни 2019 година като част от тридневно празненство.

 

Там е сниман и шпионския трилър на BBC " Нощният управител " с присъединяване на Хю Лори от 2016 година

Имотът е закупен от лорд Луптън през 2011 година за 30 милиона паунда, макар че се счита, че първичната желана цена е била към 75 милиона паунда.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР