Съпругата на собственика на фалиралата КТБ Цветан Василев изпрати открито

...
Съпругата на собственика на фалиралата КТБ Цветан Василев изпрати открито
Коментари Харесай

Обвиниха дъщерята на Цветан Василев за пране на пари

Съпругата на притежателя на банкрутиралата КТБ Цветан Василев изпрати намерено писмо до президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила.

От него излиза наяве, че дъщерята на Василев също е упрекната и ще бъде оповестена в Интерпол за търсене, тъй като не се е явила, оповестява БТВ.

В отвореното писмо Антоанета Василева написа, че щерка й живее в чужбина от 3 години и няма по какъв начин да получи призовката, само че към този момент й наложена мярка за неотклонение "задържане под стража " за 72 часа.

Василева пита по кое време прокуратурата е потвърдила незаконния генезис на средствата на банкера и спазена ли е "презумпция за непорочност ", в случай че още няма решение на български съд.

"....Дъщеря ми е упрекната за пране на пари за това, че през 2013 година е купила апартамент в България с пари, дарени от татко ѝ в България. Според българската прокуратура тя е трябвало да знае, че това са пари с незаконен генезис.......А пък и по кое време прокуратурата потвърди незаконния генезис на средствата на Цветан Василев? Той няма присъда, а презумпцията за непорочност е изконно човешко право ", се отбелязва още в писмото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР