Съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева, мисли, че

...
Съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева, мисли, че
Коментари Харесай

Десислава Радева вярва, че тоалетът й отвличал вниманието от истинските проблеми на България

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева, мисли, че роклята й се е трансформирала в " следващото похищение на внимание от същинските проблеми на България ". Тя и вицепрезидентът Илияна Йотова бяха с идентични рокли на обичайния държавен банкет по случай националния празник - 3 март, и това стана най-коментираната тематика в обществените мрежи през идващите дни.

В прочувствена обява в обществената мрежа " Facebook " Радева отговори на критиците си: " Хора, почтено ли значимото сега са моят и на вицепрезидента тоалети?! Това ли е тематиката? Дори в деня на националния празник?! "

Роклята на Илияна Йотова е на дизайнера Евгения Живкова, а на Десислава Радева - на Невена Николова, поздрави от която Радева изпраща на хората от профила си във " Facebook ".



" Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се между тях? Това ли са ни проблемите? Ако да - с мед да ги намажеш! ", написа още Радева и прибавя, че и двете с Йотова са били сюрпризирани от сходството в тоалетите си.

" Не имах вяра, че това ще се трансформира в следващото похищение на внимание от същинските проблеми на България. И към момента нямам доверие, че дотолкоз сме отвикнали да мислим и да отсяваме значимото. Тук е мястото да изтъквам Томас Джеферсън: Ако една нация чака да бъде профан и свободна, това не е било, и няма и да го бъде! ", написа още брачната половинка на президента.

Публикувам тази фотография само, поради вълшебния кепшън, който моя другар ѝ постави:
ПЕТДЕСЕТ НОЮАНСА СЕЛО

Тенкю вери шьон! pic.twitter.com/5oTdkRZjXG
— Emil Jassim (@EmilJassim) March 4, 2018

" За мен е значимо по какъв начин ме оценя индивидът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! ", декларира Радева. Публикацията й е съпроводена с линк към песента на Motorhead - " Love me Forever ".

Дизайнерът Невена Колева разяснява пред Би Ти Ви, че сходни съвпадения се случват. " Нищо смущаващо не виждам. За мен това, което видях не са идентични рокли, при никакви условия. Общото е, че се състоят от материал, където и дантелата участва. Десислава Радева имаше прелестен подарък – украшение с огромни кристали. Направих роклята, с цел да отива с това украшение ", изясни тя.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР