Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева – отрече

...
Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева – отрече
Коментари Харесай

Десислава Радева отрече да е била в колата на НСО от видеоклипа на „Фриьоф Нансен“

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева – отхвърли да е била в мерцедеса на НСО, който се появи във видеоклип, показващ спречкване сред чиновник на службата за защита и служител на реда.

„За да няма подозрения, декларирам, че в този миг въобще не съм била в този автомобил“, написа Радева във фейсбук.



Свидетелят Богдан Асенов описа по БТВ, че я е видял да слиза до магазина за рокли, в който постоянно идвала и, че служебният й автомобил постоянно правел същото нарушаване на столичния бул. „Фриьоф Нансен“.

Според Асенов, обстановката траяла към половин час и завършила откакто пристигнал екип на КАТ и още един човек от НСО.

„ Първо видях, че колата влиза в насрещното с по-сериозна скорост, без никакви светлини и тон. Спря, госпожа Радева слезе, а след нея слезе нейната телоохранителка и ѝ смъкна роклите ”, добави Асенов. По думите му по-късно Радева е влезнала в магазин.

„ Явно по този начин да я посъветвали нейните съветници, пиара. Аз сигурно не неистина, имам вяра на очите си, не на госпожа Радева или на НСО ”, разяснява Богдан Асенов. „ Когато се караха служителят на реда и служителката, тя не беше в автомобила, само че тя беше в магазина. Видях по какъв начин слиза от колата и влиза в магазина ”, означи той.

„ Г-жа Радева идва супер постоянно в този магазин. Това не е първо нарушаване на колата на НСО ”, твърди още Асенов. По думите му обаче за пръв път е видял по какъв начин пътен служител на реда прави забележка на водача от НСО. „ После пристигна още една патрулка, с петима служители на реда. Пристигна още още двама цивилни с „ Опел ” и се обясняваха ”, уточни той.

„Някои медии избързаха с вметки като „ бронирата кола на Радева ”, „ ескорта на Радева ”, „ пътната полиция не е съставила акт на брачната половинка на президента ”…
Нека е ясно – колата, която употребявам не е бронирана. Ескорт допуска най-малко две коли, а не една, какъвто е моя случай. И… това ми е доста значимо, апелирам ви кажете ми какъв тъкмо акт да се издаде от Пътна полиция на разположение, което физически не участва на мястото, няма пълномощия и в никакъв случай не е управлявало автомобил на НСО“, пита Десислава Радева.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР