Съпругата на премиера Кирил Петков – Линда, ще участва в

...
Съпругата на премиера Кирил Петков – Линда, ще участва в
Коментари Харесай

Премиершата Линда открива кулинарното шоу „Моето звездно парти“!

Съпругата на премиера Кирил Петков – Линда , ще взе участие в първото предаване на топ готвачката Силвена Роу , което потегля на 28 февруари. Талантливата Линда е изобретение на началник Роу и като такава ще запознае феновете с най-любимите си ястия.

Канадката, влюбена в България, отпадна от петия сезон на „ Мастършеф " след италианско кулинарно крушение. Тогава Линда Петкова, която от 20 години е щастливо омъжена за наш съотечественик, се провали е приготвянето на свършената паста и напусна надпреварата за премията от 100 000 лв..

 

„ Много ми е тъжно, че си потеглям толкоз рано от играта, само че съм удовлетворена от това, което демонстрирах в шоуто “, сподели Линда.

„ Всичко, което ти се случи в тази кухня, е начало на една хуава приказка ", окуражи я Силвена Роу, която по време на кастингите беше впечатлена от безглутеновите десерти на Линда и й връчи особено отличие – златна престилка.

Въпреки че е отличен сладкар и владее тънкостите на тестото, канадката се огъна се пред обичайна италианска кухня, напомня „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР