Съпругата на парагвайския футболист Иван Торес - Кристина Аранда бе

...
Съпругата на парагвайския футболист Иван Торес - Кристина Аранда бе
Коментари Харесай

Застреляха футболна съпруга, три деца останаха без майка

Съпругата на парагвайския футболист Иван Торес - Кристина Аранда бе убита по време на концерт в родината си. Има и още една жертва в случая, а други четирима са ранени.
29-годишната Кристина се наслаждавала на осъществяванията на известна локална тайфа, когато попаднала в центъра на престрелка във ВИП зоната на събитието. Тя била откарана в болница с рана от патрон в главата, само че малко по-късно е умряла. 30-годишният Торес, който e някогашен юношески национал на Парагвай, а в този момент играе в елитния локален Олимпия, се качил с нея в колата за спешна помощ. Той се отървал незасегнат, само че получил паник офанзива. Вижте тази обява в Instagram.

Загиналата Кристина e модел, а в обществените мрежи показва себе си като личен треньор и инфлуенсър. Двамата са женени от 10 години и имат три деца.
Последната обява на брюнетката в Инстаграм, където има съвсем 470 000 почитатели, е отпреди три дни. В нея тя афишира игра за фланелка на Олимпия и планираше да разгласи печелившия на 4 февруари. Вижте тази обява в Instagram.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР