Съпругата на Орхан Мурад - Шенай, се опитва да заработва

...
Съпругата на Орхан Мурад - Шенай, се опитва да заработва
Коментари Харесай

Жената на Орхан Мурад иска да е брокер

Съпругата на Орхан Мурад - Шенай, се пробва да заработва като брокер, разбра HotArena.

Тя се опитва като таксиметрова шофьорка, а в този момент е взела решение да подкрепя фамилния бюджет по нов и много неочакван метод. Майката на Сузанита оповести новината в обществената мрежа Facebook, употребявайки я, с цел да оферира близки и познати. " Хей, другари или ваши другари, в случай че продавате парцел или се интересувате от закупуване на подобен, знаете към кой да се обърнете за почтени и правилни връзки ", написа Шенай. Веднага получава предложение - като желанието на един от клиентите й е да откри къща в село Лясково. 

По-късно обичаната жена на Орхан Мурад разгласява и фрагменти със своите нови колежки. " Започна работният ден, поздрав от организацията за недвижими парцели. Вече знаете към кой да се обърнете, прекрасен ден, чакаме ви ", подканва още Шенай. В началото на тази година тя разгласи, че стартира работа като водач на такси. Известно време тя практикуваше на територията на град Пловдив, само че всичко продължи не повече от месец. След това взе сполучливо шофьорски курс за категория C + E. За това, че към този момент има право да ръководи ТИР-ве, тя още веднъж се похвали в обществените мрежи, написа Телеграф. 

Най-сериозен неуспех претърпя на сцената, където не съумя да се трансформира в мечтан кадър. Затова напоследък пее единствено на другарски сбирки. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР