Съпругата на Кевин Костнър, с която той се развежда, не

...
Съпругата на Кевин Костнър, с която той се развежда, не
Коментари Харесай

Когато жена ти не иска да се изнесе от вкъщи: Кевин Костнър в сложен развод

Съпругата на Кевин Костнър, с която той се развежда, не желае да напусне дома им.

Според правосъдни документи, до които изданието получава достъп, 68-годишният артист твърди, че отчуждената му брачна половинка Кристин няма да се изнесе от вкъщи им в Южна Калифорния макар предбрачната спогодба, която изисква това .

В предбрачния контракт, който двойката подписва през 2004 година, Кристин се съгласява, че при положение на бракоразвод Кевин ще има само владеене и прилагане на обособените си жилищни парцели и че тя ще освободи всяко настрана фамилно жилище в границите на 30 дни от подаването на молба за бракоразвод.

Кристин Костнър подаде молба за бракоразвод на 1 май. Въпреки многочислените претенции на брачна половинка ѝ и предлагането му да ѝ помогне финансово с пренасяне в ново жилище, тя към момента не се е изнесла, настояват правосъдните документи. Според тях брачната половинка на Кевин Костнър е заела позицията, че няма да се изнесе от обособената резиденция на артиста – в случай че и до момента в който той не се съгласи с няколко финансови условия .

Звездата от „ Танцуващият с вълци “, „ Бодигард “ и още филми твърди в документите, че към този момент е направил принос към хонорарите на юриста и счетоводителя на Кристин, плащайки ѝ дължимите 1 200 000 $ съгласно изискванията на предбрачния им контракт , направил е всеобхватна краткотрайна прехрана на дете и предложение за хонорар, съгласил се е и е запазил финансовото статукво, продължава да заплаща всички разноски за децата си и сега договаря за график за летни визити при тях. Двойката има три деца – 15-годишният Кейдън, 14-годишният Хейс и 12-годишната Грейс.
 Децата на Кевин Костнър и Кристин Костнър  Децата на Кевин Костнър и Кристин Костнър  Децата на Кевин Костнър и Кристин Костнър  Децата на Кевин Костнър и Кристин Костнър
Предбрачният контракт на Кристин и Кевин Костнър изисква артистът да заплати първична вноска от 200 000 $ за новото жилище на брачната половинка си и да покрие месечната ипотека, налога върху имуществото и застрахователните заплащания за една година – неща, които той показва в документите, че е подготвен да направи.

В молбата за бракоразвод Кристин отбелязва за дата на раздялата 11 април и показва непреодолими разлики като съображение за бракоразвод. Припомнете си повече тук ► 
 Любовта на Кевин Костнър и Кристин Костнър през годините  Любовта на Кевин Костнър и Кристин Костнър през годините  Любовта на Кевин Костнър и Кристин Костнър през годините  Любовта на Кевин Костнър и Кристин Костнър през годините
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР