Съпругата на бившия премиер Сергей Станишев - Моника Йосифова, разпространи

...
Съпругата на бившия премиер Сергей Станишев - Моника Йосифова, разпространи
Коментари Харесай

Моника Станишева заплаши ГЕРБ със съд

Съпругата на някогашния министър председател Сергей Станишев - Моника Йосифова, популяризира публично изказване във връзка изказванията на ГЕРБ, че нейна компания работи за "Инерком " на Гинка Върбакова. Според нея позицията на ГЕРБ е опит да се "разтоварят от голямото публично напрежение " към договорката за активите на ЧЕЗ в България.

"Като човек с повече от 20-годишен опит в публицистиката и във връзките с обществеността, не съм и подозирала, че технологията на черния пиар ще доближи до такова дъно ", споделя Станишева в изказването си.

Йосифова акцентира, че нито тя, нито нейната компания имат нещо общо с пиар обслужването на Върбакова или притежаваната от нея компания.

Съпругата на Станишев твърди, че информацията на ГЕРБ е подправена вест.

"обре знае се, че всеки човек с по-висока компютърна просветеност може да промени метаданните на документите във всеки файл. Учудващо е, че една политическа мощ, която претендира да бъде сериозна, може да употребява медийни спекулации, неосновани на обстоятелства, за своя политическа декларация. Категорично декларирам, че няма да разреша името ми да бъде замесвано в сходни нелепи сюжети и че всеки, който популяризира погрешни изказвания за мен, ще би трябвало да ги потвърди в съда ", се споделя още в позицията.

Междувременно по отношение на изказванията на ГЕРБ от Българска социалистическа партия обявиха, че не носят отговорност за ничии бизнес каузи. "Внушенията, които обвързват партията с едни или други частни ползи, са неуместни, тъй като Българска социалистическа партия е с ясна и поредна позиция - не някой, а страната да изкупи ЧЕЗ ", показаха социалистите.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР